Beşiktaş'ın Yıldızı Miralem Pjanic'ten Şaşırtan Juventus Açıklaması

Beşiktaş'ın Bosna Hersekli yıldızı Miralem Pjanic, İtalyan basınına yaptığı açıklamalarla takımdaki geleceği hakkında çok kritik bilgiler verdi.

04.01.2022-15:53 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-16:22)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta sezon başında İspanyol devi Barcelona'dan kiralık olarak transferiyle çok büyük bir ses getiren Miralem Pjanic taraftarları oldukça heyecanlandırmıştı.

MİRALEM PJANİC'TEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Antalyaspor ile oynanacak olan Süper Kupa final karşılaşması için Katar'a giden Beşiktaş'ta Bosna Hersekli yıldız Miralem Pjanic, İtalyan basınına hem Beşiktaş'ta forma giydiği dönem hem takımdaki geleceği ile ilgili olarak çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Miralem Pjanic

Beşiktaş'ın yıldızı Miralem Pjanic, İtalyan basınına yapmış olduğu açıklamalarda ;

SÜPER KUPA'YI KAZANMAK İSTİYORUZ

İstanbul, harika bir şehir. İyi bir tempo ve çok tutkulu ortamıyla ligi gayet iyi buldum. İtalya'ya kıyasla taktiklere daha az önem veriliyor ama teknik oyuncular var. Takım olarak şu ana kadar çok puan kaybettik. Yedinci sıradayız ama hızla yukarılara tırmanmayı umuyoruz. Bu arada Süper Kupa için Katar'dayız. Yarın Antalyaspor ile karşı karşıya geleceğiz ve bu kupayı kazanmak istiyoruz.

İTALYA'YA GERİ DÖNECEK Mİ?

Juventus'ta harika anılarım var ve umarım er ya da geç oğlumla birlikte stadyuma gelip bir maç izleyebilirim. Juventus'tan ayrılmak benim için oldukça zordu ama bunu iki yıl önce Barcelona gibi inanılmaz bir kulüp için yaptım. Gelecekte Torino'ya dönüş mü? Olursa, iyi... Ama her durumda da Juventus'a her zaman en iyisini dileyeceğim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal