Antalyaspor'da Beşiktaş İle Oynanacak Süper Kupa Maçı Öncesi Koronavirüs Engeli!

Antalyaspor, Beşiktaş ile Katar'da karşı karşıya geleceği Süper Kupa final karşılaşması öncesinde koronavirüs nedeniyle tam 4 ismi kadrodan çıkarmak zorunda kaldı.

04.01.2022-11:40 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-11:40)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor arasında oynanacak olan Süper Kupa final karşılaşması öncesi kırmızı beyazlı kulüpten kritik bir son dakika açıklaması geldi.

SÜPER KUPA'DA 4 İSİM OYNAYAMAYACAK

Antalyaspor'da yarın akşam Katar'da Beşiktaş ile oynanacak olan Süper Kupa final karşılaşması öncesinde koronavirüs test sonucu pozitif çıkan 1 futbolcu ve test sonucu pozitif çıkan futbolcuyla temaslı olan 3 futbolcu maç kadrosundan çıkarıldı.

Antalyaspor Süper Kupa

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Katar'da oynanacak olan karşılaşma öncesinde geçtiğimiz gün Beşiktaş cephesinden de koronavirüs ve farklı nedenlerden dolayı yaklaşık olarak 8 ismin kadroda yer alamayacağı açıklanmıştı.

KIRMIZI BEYAZLI KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA

Antalyaspor, Beşiktaş ile oynanacak olan Süper Kupa finali öncesinde resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada yaşanan koronavirüs vakaları ile ilgili olarak ;

' Turkcell Süper Kupa 2021 finali öncesi yapılan Covid19 testleri sonucunda 1 futbolcumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır. 3 oyuncumuz da temaslı olduğu için tedbir amaçlı olarak Beşiktaş maçı kadrosundan çıkarılmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal