Beşiktaş'ın Yıldızı Miralem Pjanic, Sporting Lizbon Mağlubiyetinden Sonra Takımı Motive Ediyor!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon karşısında kendi evinde hiç beklemediği bir mağlubiyet almıştı. Yaşanan bu mağlubiyet takımda moralleri bozarken, Miralem Pjanic'in takıma yoğun bir şekilde motive etmeye çalıştığı aktarıldı.

22.10.2021-15:12 - (Son Güncelleme: 22.10.2021-15:26) Beşiktaş'ın Yıldızı Miralem Pjanic, Sporting Lizbon Mağlubiyetinden Sonra Takımı Motive Ediyor!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon karşısında kendi evinde 1-4'lük ağır bir galibiyet aldı. Siyah beyazlılarda yaşanan bu mağlubiyet takımda moralleri çok üst seviyede bozdu. Beşiktaş'ın mutlak 3 puan almak için çıktığı maçta kendi evinde aldığı ağır yenilgi, gerek Beşiktaş takımında gerek Beşiktaş taraftarlarında çok büyük hayal kırıklığı yarattı. Siyah beyazlılarda yaşanan bu mağlubiyetin ardından moraller çok ciddi derecede bozuldu. Yaşanan bu durumlardan sonra Beşiktaş'ın Boşnak yıldız futbolcusu Miralem Pjanic'in, Beşiktaş'ta harekete geçtiği aktarıldı.

MİRALEM PJANİC TAKIMI ETRAFINDA TOPLADI

Beşiktaş'ın yeni sezonda Barcelona'dan transfer ettiği Boşnak yıldız Miralem Pjanic, alınan yenilgilerin ardından takım arkadaşlarını motive etmek için adeta bir kaptan gibi çalışıyor. Başarılı yıldız futbolcu, takım yemeğinde Beşiktaşlı futbolculara ''Ne olursa olsun başımız hep yukarı bakmalı diyerek derbi öncesi takımın özgüvenini artırdı.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta takım dün izinli olmasına rağmen Boşnak yıldız Miralem Pjanic boş durmadı. Boşnak futbolcu, dün tesise gelerek bireysel hazırlıklarına devam etti.

Derbiye yüzde 100 hazır olmak için çıkan Miralem Pjanic takımı da ateşlemek için elinden geleni veriyor.

Başarılı yıldızın takım arkadaşlarıyla tıpkı bir kaptan gibi sık sık görüşüp motivasyon yüklemesi yaptığı açıklandı.

Beşiktaş'ın Boşnak futbolcusu Miralem Pjanic'in takım yemeğinde arkadaşlarına, '“Ne olursa olsun başımız hep yukarı bakmalı. Futbolda iniş ve çıkışlar hep var. Kaybedilmiş bir şey yok. Kaliteli bir takımız ve kazanmaya başlayıp sonrasında çıkışa geçeceğiz.” sözlerini söylediği aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal