08.09.2021-15:29 (Son Güncelleme:08.09.2021-15:29)


1

Beşiktaş'ın transfer döneminde tüm dünyada dikkatleri üzerine çektiği yeni transferi Miralem Pjanic'in eski Teknik Direktörü Ronald Koeman ile arasındaki gerilim devam ediyor.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın transfer döneminin en büyük sürprizlerinden birine imza atarak geçtiğimiz günlerde sezon sonuna kadar kiralık olarak İspanyol devi Barcelona'dan transfer ettiği Bosna Hersekli oyuncu Miralem Pjanic ile eski Teknik Direktörü Ronald Koeman arasındaki gerilim devam ediyor.



3

Beşiktaş'ın yeni transferi Miralem Pjanic, sşyah beyazlılara transferinin ardından Barcelona'da forma giydiği dönem ve Teknik Direktörü Ronald Koeman ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.



4

Miralem Pjanic : Barcelona'da oynamak hedefimdi ama kendimi böyle bir karmaşanın içinde bulacağımı hiç düşünmemiştim. Ronald Koeman bana saygısızlık yaptı. Kovid-19 sebebiyle takıma geç katıldım ancak Koeman bir kez bile konuşmak için yanıma gelmedi. Beni takımla tanıştırmak için yanına çağırmadı. Bu durumu ilk kez yaşadım. Hayatım boyunca hiçbir teknik adamla problem yaşamamıştım. Bana 15 yaşında bir çocuk gibi davranıldı. Herkes bana neden oynamadığımı soruyordu ama bunu ben de bilmiyordum. Kimin sahada olup kimin olmayacağını belirleyen hocadır. Ancak bana neyi yanlış yaptığım ya da benden tam olarak ne istendiği hiçbir zaman söylenmedi. Ronald Koeman çok garip bir teknik direktör. Hayatımda ilk kez böyle bir yönetim tarzı gördüm.



5

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Miralem Pjanic'in yapmış olduğu bu açıklamalara ise eski Teknik Direktörü Ronald Koeman'dan cevap gecikmedi.



6

Ronald Koeman : Anladığım kadarıyla Pjanic tarafında biraz hayal kırıklığı var. Oyun tarzımız, toplu ve topsuz oyun stratejimiz açısından girdiği forma rekabetinde diğer oyunculara kaybetti. Miralem Pjanic'in oynatılmamasında başka bir durum yok. Karmaşık bir durumda. Sürekli Pjanic'i denedik, denedik ama Miralem Pjanic'den daha iyi oyuncular olduğunu gördük. Artık Miralem Pjanic hakkında konuşmak istemiyorum. Miralem Pjanic, artık Barcelona'nın oyuncusu değil ve herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Miralem Pjanic ile işim bitti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR