Beşiktaş'ın Yeni Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'dan İlk Açıklamalar!

Beşiktaş'ın yeni sportif direktörü Ceyhun Kazancı, bugün gerçekleştirilen basın toplantısında yeni göreviyle ilgili açıklamalarda bulundu.

13.01.2022-13:46 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-13:46) Beşiktaş'ın Yeni Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'dan İlk Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta bu sezonun en hareketli günlerinden biri yaşanıyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün düzenlediği basın toplantısıyla birlikte futbol takımının yeni teknik direktörü ve sportif direktörünü resmen açıklamıştı.

BEŞİKTAŞ'TA GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ

Siyah beyazlı ekipte geçici olarak teknik direktörlük görevine getirilen Önder Karaveli takımın yeni teknik direktörü olurken aynı zamanda Futbol A.Ş Genel Müdür Ceyhun Kazancı'da sportif direktörlük görevine getirildi.


CEYHUN KAZANCI'DAN İLK AÇIKLAMALAR

Beşiktaş'ın yeni sportif direktörü Ceyhun Kazancı, bugün görevinin açıklandığı basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Başlangıcı söylenmiş ama devamı getirilmemiş, birçok kulüpte yaşanmış bir proje bu. Tesisleşme önemli bir adım. Türkiye'de oyuncu yetişiyor, var. Önemli olan, onların yollarını doğru zamanda açabilmek. Pazar günü Emirhan İlkhan'la tanıştı Türk futbol camiası. Önemli olan onu hep orada tutabilmek, kaybolan bir yıldız haline getirmemek. U19 takımımızı biraz ayrı tutacağız. Oraya kıdemle gelinmeyecek. Beşiktaş U19 takımında oynamak kolay değil. Önder hocamız, bu büyük projemizde her daim işin merkezinde olacak. Sadece altyapı projesi değil yapıyor olduğumuz şeyler. Atletik performans departmanını kuruyoruz. Bu departman, her daim bizimle olacak. Oyuncu izlerken sadece göz değil, işin analiz ve istatistik kısmını göz ardı etmemiz mümkün değil. Bu sistemi de yürürlüğe sokuyor olacağız. Beşiktaş'ın sokağa atılacak tek bir kuruşu yok. ' ifadelerini kullanarak yeni görevindeki ilk açıklamalarını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal