Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Valerien Ismael'den antrenmanlara yeni sistemler geliyor!

Beşiktaş'ın yeni hocası Valerien Ismael, yaptırdığı antrenmanlarda takımını kısa sürede yüksek form derecesine ulaştırırdı. Teknik adamın antrenmanlarda uyguladığı '3 saniye kuralı' ise göze çarpmakta.

17.04.2022-13:50 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-17:58)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın yeni hocası Valerien Ismael, siyah beyazlılarda oynattığı futbol ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Sahada koyduğu performansla kısa sürede gerek Beşiktaş takımının gerek Beşiktaş taraftarlarının sevgisini kazanan teknik adam ile ilgili gelişmeler ise yakından takip ediliyor. Valerien Ismael'in son olarak antrenmanlardaki uyguladığı sistem gün yüzüne çıktı.

Uyguladığı metotlar çok konuşuluyor

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael takıma oynattığı hızlı ve atak futbolu ile dikkatleri üzerine çekmişti. Oynattığı oyun taraftarların dikkatini çeken Valerien Ismael'in antrenmanlarda uyguladığı taktik çalışmaları ise gün yüzüne çıktı. 

Geldiği zamandan beri 1 saati geçmeyen idmanlarda tüm futbolcular yüksek tempo yaparken, takımının gelişim göstermesiyle beraber bu hafta çalışmalar 1.5 saate yükseldi. Ümraniye'de agresif görüntüsüyle dikkat çeken Fransız teknik adam, sürekli baskı istiyor ve futbolcularından topu en az 3 saniye içerisinde geri kazanmalarını beklemekte.

Ismael'in antrenman sistemi gündem oldu.

Tesislere vinç getirtti

Son gelen bilgilere göre ise teknik adam saha içinde yapılan hataları tahtaya yazarak uyarılarda bulunuyor. Ayrıca tesislere getirttiği vinç ile idmanları yukarıdan kamera ile takip ettirip sonra da videoları kısa analizlerle öğrencilerine aktarmakta. 

Beğenileri kazandı

Yeni teknik adam ligde ilk görev aldığı maçlarda sergilediği futbol ile beğenileri kazandı. Teknik adamın özellikle Alanyaspor karşısında 4-1 galip gelinen maçtaki oyunu büyük alkış aldı. Bu anlamda teknik adamın kalan haftalarda Beşiktaş'ın başında sergileyeceği performans merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal