Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael, Giresunspor maçında Georges Kevin Nkoudou'ya forma şansı verecek

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, bir süredir sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Georges Kevin N'Koudou'ya kalan haftalarda kendisine ihtiyacı olduğunu söyledi.

15.04.2022-14:14 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-14:14)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz haftalarda göreve gelen Fransız teknik adam Valerien Ismael, geldiği günden bu yana camiada oldukça olumlu bir hava yarattı.

Valerien Ismael yönetimindeki ilk karşılaşmada Trabzonspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılan Beşiktaş, ikinci karşılaşmada taraftarı önünde ligin formda ekiplerinden Alanyaspor'u 4-1 mağlup etmeyi başarmıştı.


Valerien'den N'Koudou ile özel görüşme

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle uzunca bir süredir formasından uzak kalan Georges Kevin N'Koudou ile görüşen Teknik Direktör Valerien Ismael, son olarak gerçekleştirilen antrenmanın ardından özel olarak görüştü. Valerien Ismael, N'Koudou ile gerçekleştirdiği görüşmede ;

' Fiziksel ve mental anlamda en kısa sürede hazır olursan 6 haftalık periyotta sana olabildiğince fazla şans vereceğim. Gelecek sezon için senden çok iyi işler bekliyorum. ' ifadelerini kullandı.

Formayı kapması bekleniyor

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın bu hafta deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya geleceği karşılaşmaya Fransız futbolcu Georges Kevin N'Koudou'nun ilk 11'de başlaması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal