20.06.2022-10:16 (Son Güncelleme:20.06.2022-10:35)


1

Sırada forvet var

Sırada forvet var

Beşiktaş kadrosuna stoper yıldız Romain Saiss'i katarak büyük ses getirmişti. Siyah beyazlılarda şimdilerde ise gündem forvet transferine çevrilmiş durumda.



2

Teklif yaptılar

Teklif yaptılar

Beşiktaş'ın, Kasımpaşa'dan transfer etmek istediği futbolcu için önemli temaslara başladığı öğrenildi. Futbolcu için siyah beyazlıların önemli girişimlerde bulunduğu öğrenilirken yapılan teklif de gün yüzüne çıktı.



3

O rakam gün yüzüne çıktı

O rakam gün yüzüne çıktı

Beşiktaş'ın oyuncuya 3 milyon euro teklif ettiği aktarıldı. Kasımpaşa'da geçen sezonu kiralık olarak tamamlayan ve bonservisi Belçika takımı Standart Liege'de olan oyuncu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.



4

Taraftarları heyecanlandırdı

Taraftarları heyecanlandırdı

Belçika basınında çıkan haberlere göre ise genç golcü Standart Liege'den ayrılmak istiyor. Bu nedenle futbolcu Beşiktaş'ın teklifine oldukça sıcak bakıyor. Gelecek yıl kesinlikle Standart Liege'de kalmak istemeyen oyuncunun Beşiktaş'a transfer durumu taraftarları da oldukça heyecanlandırmış durumda.



5

Performansıyla alkış almıştı

Performansıyla alkış almıştı

Futbolcu geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa forması ile 14 lig maçına çıkmıştı. Bu maçlarda ise 12 gol ve 4 asistlik performans sergileyerek büyük alkış almıştı.



6

Kariyeri dikkat çekiyor

Kariyeri dikkat çekiyor

Oyuncu futbola ülkesi Kongo'nun Ecfoot takımında başladı. Ardından Mazembe takımının yolunu tuttu. Sonrasında ise Belçika ekibi Liege'nin yolunu tuttu. Liege'den ise geçen sezon Kasımpaşa'ya kiralandı. Son olarak ise Standart Liege'e geri döndü.



7

Onu çok sevdiler

Onu çok sevdiler

Kiralık olarak transfer olduğu Kasımpaşa'da yıldız oyuncu performansıyla büyük ses getirdi ve taraftarların sevgilisi haline geldi.



8

Geleceği merak konusu oldu

Geleceği merak konusu oldu

Bu anlamda futbolcunun Süper Lig'deki transfer durumu büyük bir merak konusu haline geldi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR