20.06.2022-09:11 (Son Güncelleme:09.07.2022-15:20)


1

Ezeli rakipler onun için yarışıyor

Ezeli rakipler onun için yarışıyor

Geçen sezonu ligde 2. sıradan bitiren Fenerbahçe uzun süren şampiyonluk hasretine son veremedi. Galatasaray ise gerek sezonu kupasız tamamlaması gerek ligde tarihi bir başarısızlık elde etmesiyle büyük tepki çekti. Bu anlamda iki takımda gelecek sezon taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Bu anlamda etkili isimlerle kadrolarını güçlendirmek isteyen iki ekip transferde aynı ise odaklandılar. Porto'nun genç yeteneği Leite iki takımın da transfer radarına girdi.



2

Yurt dışından duyurdular

Yurt dışından duyurdular

Konuyla ilgili önemli açıklamalar ise Portekiz basınından geldi. Ülke haberlerinde son olarak geçen sezonu Braga'da kiralık geçiren Leite'nin transferine iki takım da çok büyük önem veriyor.



3

Menajeriyle görüştüler

Menajeriyle görüştüler

Bu anlamda futbolcuyla ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. İki takımın da futbolcunun menajeriyle iletişime geçtiği belirtilirken oyuncunun Türkiye'ye gelmeye oldukça sıcak baktığı fakat hangi takıma transfer olacağı büyük merak konusu haline gelmiş durumda.



4

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer için ilgilendiği Leita futbol hayatına Portekiz'in Leixoes takımında başladı. Ardından Porto'ya transfer oldu. Porto sonrasında ise Pardonense takımına katıldı. Sonrasından yeniden Porto'ta döndü. Oyuncu Porto'nun uzun yıllar formasını terletirken sonrasında geçen sezon Braga takımına kiralık olarak gitti.



5

Çok yönlü bir isim

Çok yönlü bir isim

Son olarak ise Braga'dan Porto'ya dönüş yaptı. Ana mevkisi stoper olan oyuncu sol bek olarak görev alabiliyor.



6

Önemli başarıları var

Önemli başarıları var

Futbolcu kariyerinde ise 1 kez Portekiz Şampiyonluğu, 1 kez Portekiz Kupası, 1 kez UEFA Gençlik Ligi ve 2 kez Portekiz Süper Kupası'nı kazandı.



7

Son kararı merak konusu oldu

Son kararı merak konusu oldu

Yıldız futbolcunun transfer durumu iki takım taraftarları tarafından büyük merak haline gelmiş durumda.



8

B planı oldu

B planı oldu

Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin takımdan ayrılma durumu ve Galatasaray'da defans bölgesinde geniş bir seçeneğe sahip olunması için oyuncunun transferine önem veriliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR