Beşiktaş'ın Kaleci Transferinde Son Dakika!

Beşiktaş, gelecek sezon için kaleci transferi arayışlarına devam ederken gündeme son eklenen futbolcu ise Luton Town’da top koşturan Hırvat file bekçisi Simon Sluga oldu.

27.04.2020-17:30 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-17:28) Beşiktaş'ın Kaleci Transferinde Son Dakika!

Liverpool'dan geçici süreliğine transfer ettiği Loris Karius ile yolları ayıracak olan Beşiktaş, kaleci transferi için çalışmalarına devam ediyor. Siyah- beyazlıların adı birçok oyuncuyla geçerken son olarak Luton Town'un file bekçisi Simon Sluga ile ilgilenildiği öne sürüldü.

Hırvat medyasından 24SATA'nın yaptığı habere göre Beşiktaş, Vida'nın vatandaşı Sluga ile Karius'un yerini doldurmak istiyor.

Sluga, 2019'un yaz transfer sürecinde Rijeka'dan İngiltere Championship kulüplerinden Luton Town'a 1.7 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

TAKIMI LİG DÜŞEBİLİR

Sluga'nın bu sezon 25 karşılaşmada görev yaptığı Luton Town, durdurulan İngiltere Championship'te 37 karşılaşmada aldığı 35 puanla 24 kulüplü ligin 23. sırasında bulunuyor. Küme düşme hattının hemen üstündeki Hull City ile arasında 6 puan fark olan Luton'un sergilediği performansla ligde kalabilmesi zor duruyor.

27 yaşındaki futbolcunun kulübü Luton Town'un, İngiltere'de 3. lig seviyesine denk düşen İngiltere 1. Ligi'ne düşmesi kalecinin Beşiktaş'a transfer olmasını yarayabilir. Kulübü ligden düşerse siyah-beyazlıların transferi çok daha ucuza sonlandırabileceği ifade ediliyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal