Beşiktaş'ın Golcüsü Michy Batshuayi'den Gaziantep Maçı Öncesi Açıklamalar!

Beşiktaş'ta son haftalarda gol yollarında büyük problemler yaşayan ve eleştiri oklarının hedefi haline gelen Belçikalı golcü takım arkadaşlarıyla konuştu.

13.01.2022-12:30 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-12:30)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta son haftalarda adeta saç baş yolduran golcü futbolcu Michy Batshuayi, sergilediği performansla büyük bir endişe yaratıyor.

GOL KAÇIRMA REKORU KIRMIŞTI

Çaykur Rizespor maçında Beşiktaş sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılırken, karşılaşmada gol yollarında bir sürü pozisyonu adeta harcayan Michy Batshuayi izleyenleri çileden çıkarmıştı.

GAZİANTEP MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Gaziantep ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta Vodafone Park'ta oynanacak olan karşılaşma öncesi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.


BATSHUAYİ'DEN TEKNİK EKİP VE ARKADAŞLARINA KONUŞMA

Nevzat Demir Tesisleri'nde Gaziantep ile Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan karşılaşma öncesinde hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta son haftalarda eleştiri oklarının hedefi haline gelen Belçikalı golcü Michy Batshuayi, takım arkadaşları ve teknik ekibe bir konuşma yaptı.

YAPTIĞI AÇIKLAMALARDA

Belçikalı golcü Michy Batshuayi, Gaziantep maçı öncesinde takım arkadaşları ve teknik ekibe yaptığı açıklamalarda ;

' Son haftalarda hepinizin benim hakkımda neler düşündüğünü biliyorum. Taraftarları ve sizleri büyük bir hayal kırıklığına uğrattım. Kimse merak etmesin kendi Gaziantep maçıyla birlikte ispatlayacağım. Son maçlarda sadece büyük bir şansızlık yaşıyorum. Şansızlık son haftalarda bir türlü yakamı bırakmadı ama Gaziantep maçıyla birlikte bu sona erecek. ' ifadelerini kullanarak takım arkadaşlarına seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal