Beşiktaş'ın Genç Yıldızı Serdar Saatçi'den Domagoj Vida'ya Övgü!

Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Saatçi, takımın tecrübeli yıldızı hakkında söyledikleriyle gündem yarattı.

31.12.2021-17:00 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-17:00)
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz gün oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Altay karşısında alınan 1-0'lık galibiyet ile birlikte moraller yerine geldi.

SERDAR SAATÇİ DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Siyah beyazlılarda son dönemlerde adından sıkça söz ettiren 18 yaşındaki genç yıldız Serdar Saatçi, son karşılaşmalarda sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Serdar Saatçi

Taraflı tarafsız tüm spor kamuoyunun büyük bir beğenisini kazanan 18 yaşındaki Serdar Saatçi, performansında takımın tecrübeli yıldızı Domagoj Vida'nın büyük bir etkisi olduğundan bahsetti

DOMAGOJ VİDA HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ

Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Saatçi, yıldız futbolcu Domagoj Vida'nın sağlık durumu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada ;

' Vida saha içerisinde bir ağabey gibi. Aramız iyi. Saha içerisinde her zaman yardımcı oluyor, konuşuyor. Kendimi konuşmayı çok sevmem ama şunu biliyorum Beşiktaş arması ile sahaya çıktığımda elimden gelenin en iyisini yapmam gerekiyor. Daha gencim önümde uzun bir yol var. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal