Beşiktaş'ın Genç Yıldızı Serdar Saatçi, Domagoj Vida Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki genç yeteneği Serdar Saatçi, takım arkadaşı Hırvat yıldız Domagoj Vida hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

15.10.2021-20:31 - (Son Güncelleme: 15.10.2021-20:51) Beşiktaş'ın Genç Yıldızı Serdar Saatçi, Domagoj Vida Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta son zamanlarda genç yıldızların performansı oldukça göze çarpıyor ve epey bir dikkat çekiyor. Sergen Yalçın'ın genç yıldızlara verdiği değer doğrultusunda takımda önemli bir şekilde genç futbolcu forma şansı bulabiliyor. Siyah beyazlılarda son olarak takımda yoğun bir şekilde sakatlıkların yaşanmasıyla beraber, takımın teknik patronu Sergen Yalçın'ın gençlere verdiği önem daha da arttı. Bu anlamda Sergen Yalçın, sakat futbolcuların yokluğunda genç yıldızlardan faydalandı. Sergen Yalçın'ın son zamanlarda forma verdiği ve oynadığı futbolla kendisine hayran bırakan genç yetenekler birisi de Serdar Saatçi olarak göze çarpıyor.

SERDAR SAATÇİ SON ZAMANLARDA BÜYÜK BİR DİKKATLE TAKİP EDİLİYOR

Beşiktaş'ın genç stoperi Serdar Saatçi, özellikle takımdaki yoğun sakatlıkların ardından zorlu Ajax maçında forma giymişti. Görev aldığı zorlu karşılaşmada Hollanda temsilcisi Ajax, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etse de Serdar Saatçi'nin gösterdiği performans büyük alkış almıştı. Genç stoper defansta çok iyi bir iş çıkarmıştı. Beşiktaş'ın genç yeteneği Serdar Saatçi'den dikkat açıklamalar geldi. Serdar Saatçi özellikle takımın Hırvat yıldızı Domagoj Vida hakkında önemli açıklamalar yaptı.

SERDAR SAATÇİ'NİN VİDA HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI SES GETİRDİ

Genç stoper Serdar Saatçi takım arkadaşı Hırvat yıldız Vida hakkında övgü dolu sözler söyledi. Futbolcu yaptığı açıklamada, ''Vida'yla daha yakın olunca insan her şeyi öğreniyor. Yanıma geliyor, ne yapmak gerektiğini söylüyor. Sağ olsun çok yardımcı oluyor. Sahada bir baba gibi.'' ifadelerine yer verdi. Futbolcunun yaptığı bu açıklamalar, gerek Beşiktaş takımında gerek ülke basınında büyük dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal