Beşiktaş'ın futbolcusu Francisco Montero ülkesinde dikkat çeken açıklamalara yer verdi! Futbolcu bir gün yeniden İspanya'da forma giymek istediğini açıkladı

Beşiktaş'ın İspanyol stoperi Francisco Montero, geleceğiyle ilgili ülke basınına önemli açıklamalarda bulundu. Futbolcu yaptığı transfer açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

05.07.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-09:42)

Siyah beyazlıların İspanyol oyuncusu Francisco Montero ülkesinin basınına dikkat çeken bir röportaj verdi. Oyuncunun yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırırken kariyeri ile ilgili de önemli itiraflarda bulundu.

Sözleriyle dikkat çekti

Futbolcu kendisine sorulan 'Türkiye'deki ikinci sezonunu nasıl değerlendiriyorsun?' sorusuna, 'Bireysel açıdan bakıldığında çok iyi ama takımım adına zor bir sezon oldu. Birden fazla kulvarda yer aldık, Şampiyonlar Ligi'nde oynadık. Bu daha fazla maç anlamı taşıyordu. Tabii ki daha fazla sakatlık yaşadık ve bu açıkça fark edildi.' ifadelerine yer verdi.

Dünya yıldızı Haaland ile ilgili konuştu

Oyuncuya sorulan 'Şampiyonlar Ligi'nde Haaland ile karşı karşıya geldiğin maç hakkında ne düşünüyorsun?' sorusuna Montero, 'Evet ve o maçta ikimiz de gol attık (gülerek). Karşılaştığım en üst düzey oyuncu ama onunla sahadayken kim olduğunu düşünmedim, sadece bir forvet olarak gördüm. Haaland'ın nasıl bir oyuncu olduğunu düşünürseniz konsantrasyonunuzu kaybedersiniz ve işte o zaman o sizi cezalandırır.'


En çok etkilendiği stadyumları söyledi

Futbolcu Türkiye'de en çok etkilediği stadyumlarla ilgili olarak ise, 'Fenerbahçe ve Galatasaray etkileyici ama Beşiktaş'ınki ile kıyaslanamaz. Herkes derbi maçlardan birine gelmeli, izlemeli, deneyimlemeli ve tabii ki tadını çıkarmalı.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kariyeri ile ilgili sözlere yer verdi

Futbolcu Türkiye'deki kariyeri ile ilgili olarak, 'Futbolda bunu asla bilemezsiniz. Ama 2025'e kadar sözleşmem var ve Beşiktaş'ta mutluyum. Daha fazla gol atmak ve büyük liglerde oynamak gibi hayalim olduğu da bir gerçek.'

Ülkesine geri dönebileceğini vurguladı

Futbolcu son olarak ise kendisine sorulan ülkesine dönme durumuyla ilgili olarak, 'İspanya'ya dönmeyi herkes ister ama yurt dışına adımınızı attığınızda herhangi bir tedirginliğiniz kalmıyor.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal