03.12.2021-16:44 (Son Güncelleme:03.12.2021-17:42)


1

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Ali Naibi, yaptığı açıklamada kendi döneminde elden kaçırılan futbolcularla ilgili itiraflarda bulundu.



2

Ali Naibi Liverpool'de bir dönem forma terleten Lucas Leiva ve Barcelonalı eski yıldız Victor Valdes ile ilgili yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.



3

Ali Naibi yaptığı açıklamada bu iki futbolcudan birisinin İspanyol kaleci Victor Valdes olduğunu aktarırken, 'Victor Valdes'in transferi için son aşamaya gelmiştik. Hatta bavulcu İstanbul'a gelmek için bavullarını toplamıştı. Fakat transfer son anda iptal oldu.' ifadelerine yer verdi.



4

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın 5 yıl boyunca futbol direktörülü görevinde bulunan Ali Naibi yaptığı açıklamada kendisi döneminde Victor Valdes ve Lucas Leiva transferlerinin son anda olmadığını aktardı.



5

Ali Naibi devam eden açıklamalarında, transferi son anda olmayan yıldız futbolculardan birisinin de Lucas Leiva olduğunu aktararak, 'Lucas Leiva Liverpool'da forma şansı bulamıyordu. Hocası Chelsea maçında çok eksik var oynasın, öyle gitsin dedi. Maçı oynadığı ve maçın adamı seçildi. Maçtan sonra Liverpool kulübü telefon edip biz oyuncuyu bırakmıyoruz dedi" şeklinde konuştu.



6

İspanyol eldiven Victor Valdes aktif olan futbol yaşantısına zon verdi. Futbolcu 2017 Ağustos ayında kariyerini noktaladı. 34 yaşındaki Lucas Leiva ise kariyerini Serie A ekibi Lazio'da devam ettiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR