03.12.2021-15:54 (Son Güncelleme:13.12.2021-14:20)


1

Trabzonspor bomba bir transfer yapmaya hazırlanıyor. Bordo mavililer, Olympiakos'un 27 yaşındaki yıldız futbolcusu Georgios Masouras için harekete geçti.



2

Trabzonspor'da Fildişili yıldız Gervinho'nun sakatlığı takımda moralleri bozmuştu. Trabzonspor'da yıldız futbolcu Gervinho'nun yerine transfer edilecek isim ise belli oldu.



3

Bordo mavililer, Gervinho'nun alternatifini Yunanistan'ın Olympiakos takımında buldu. Fırtına Olympiakos formasını terleten Georgios Masouras'u transfer etmek için harekete geçti. Yıldız futbolcunun transferi için gerek futbolcuyla gerek kulübü Olympiakos'la sıcak temasların başladığı öğrenildi.



4

Yunan futbolcu Georgios Masouras, UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizden Fenerbahçe'ye konuk oldukları maçta 3-0 galip geldikleri karşılaşmada attığı 2 golle yıldızlaşan isimlerden birisi haline gelmişti.



5

27 yaşındaki yıldız futbolcu hem kanat hem de forvet bölgesinde görev alabiliyor. Olympiakos forması ile bu sezon 18 maçta forma terleten Masouras takımına 6 gol ve 4 asistlik bir katkı sağladı.



6

Olympiakos ile toplamda 136 karşılaşmaya çıkan Georgios Masouras, 36 gole imza atarken 17 kez ise gol pasını veren isim oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR