28.02.2022-15:36 (Son Güncelleme:20.07.2022-10:51)


1

Eski hocasına kulüp arıyor

Eski hocasına kulüp arıyor

Beşiktaş'ın eski yıldız stoperi Dusko Tosic, siyah beyazlılardan hocası Şenol Güneş'e için kulüp aramaya başladı.



2

Kolları sıvadı

Kolları sıvadı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic'den kritik hamle geldi. Yıldız futbolcu siyah beyazlılardan hocası olan ve arasının iyi olduğu bilinen Şenol Güneş'e kulüp bulmak için harekete geçti.



3

Arap takımlarıyla iletişim halinde

Arap takımlarıyla iletişim halinde

Dusko Tosic'in, Şenol Güneş'e kulüp bulmak için Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden takımlarla iletişim halinde olduğu öğrenildi.



4

Hocayla ilişkileri kuvvetli

Hocayla ilişkileri kuvvetli

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic, futbolu bırakmasının ardından menajerliğe başladı. Teknik adam Şenol Güneş ile iyi ilişkileri bilinen Tosic, tecrübeli çalıştırıcı için takımlarla temas halinde. Tosic'in, tecrübeli teknik direktörü Şenol Günel için Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden takımlarla görüşmelere başladığı duyuruldu



5

Elini hızlı tutuyor

Elini hızlı tutuyor

Dusko Tosic, tecrübeli çalıştırıcıyı yeni sezonda bu liglerde birine götürmek için harekete geçmiş durumda.



6

Dostlukları devam etmekte

Dostlukları devam etmekte

Beşiktaş'ta hoca, oyuncu ilişkileri iyi olduğunu bilinen Şenol Güneş ve Dusko Tosic'in günlük hayatta da iletişimlerini hala devam ettirdiği gelen başka bilgiler arasında bulunuyor.



7

Yaşanan gelişmeler gündem olmuştu

Yaşanan gelişmeler gündem olmuştu

Şenol Güneş'in adı yakın zamanda özellikle Beşiktaş ile çok sık biçimde anılmıştı. Fakat Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'in geri dönme durumu olmadığını belirtmişti. Bu anlamda Şenol Güneş ile ilgili yaşanan gelişmeler Türk futbolunun gündemine oturmuştu.



8

Kariyeri dikkat çekmekte

Kariyeri dikkat çekmekte

Şenol Güneş kariyerinde Trabzonspor, Bursaspor ve Beşiktaş gibi önemli takımları çalıştırması yanı sıra yurt dışında Güney Kore'nın FC Seoul takımını çalıştırmıştı. Son olarak ise A Milli Takım'ın başında görev alıyordu. Tecrübeli teknik adamın yeni adresi ise büyük merak konusu oldu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR