07.04.2022-09:17 (Son Güncelleme:07.04.2022-09:30)


1

Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana beklentilerin epey bir altında kalan Belçikalı yıldız için yönetim kararını verdi. Forvet futbolcu yeni sezonda takımda olmayacak.



2

Oynadığı futbol büyük eleştiri alan futbolcu için yönetimde kritik kararını verdi. Yeni sezonda futbolcunun kesinlikle takımda olmasına sıcak gözle bakılmıyor.



3

Beşiktaş'ın Belçikalı futbolcusu Michy Batshuayi son haftalarda sergilediği performansla yoğun eleştiriler alıyordu. Bu anlamda Trabzonspor ile oynanan kritik maçtaki performansı da merak konusu olmuştu.



4

Futbolcu derbide net pozisyonlardan yararlanamazken penaltı fırsatını da gole çeviremedi böylece tepkileri üzerine çekti. Futbolcu, takımın yeni teknik direktörü Valerien Ismael tarafından da oyundan alındı ve oyundan alınmasından sonra kenardaki su şişelerini tekmeledi.



5

Beşiktaş'ın 150 bin euro kiralama bedeliyle kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, Süper Lig'de karşılaşma başına 3.3 şut atarken oynadığı 26 karşılaşmada 12 gole kaldı.



6

Belçikalı yıldız girdiği gol pozisyonlarından ise sadece %14 değerlendirme oranında kaldı. Uzun boyuna ve güçlü fiziğine rağmen hava top mücadelelerin %48'ini kazanan Belçikalı kafa golü ise atamadı.



7

Belçikalı forvet kariyerine Belçika'nın Liege takımında başladı. Ardından Marsilya'ya transfer oldu. Marsilya sonrasında Chelsea'nin yolunu tuttu. Chelsea'den ise çeşitli takımlara kiralık olarak gönderildi.



8

Futbolcu Chelsea'den kiralık olarak; Dortmund, Valencia, Crystal Palave ve son olarak Beşiktaş'a kiralandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR