03.06.2022-10:37 (Son Güncelleme:12.07.2022-16:57)


1

Takıma veda etti

Takıma veda etti

Beşiktaş'ın uzun yıllar formasını terleten isimlerden olan Oğuzhan Özyakup ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Oyuncu bu yaz başka takıma transfer olacak ve takıma veda etti.



2

Hollanda yolcusu

Hollanda yolcusu

Takıma veda edecek olan Oğuzhan Özyakup'un yeni durağı ise akıllarda soru işaretiydi. Gelen son bilgiye göre futbolcu Hollanda'ya geri dönüyor.



3

Transfere yeşil ışık yaktı

Transfere yeşil ışık yaktı

Beşiktaş ile uzun süren macerasına son veren Oğuzhan Özyakup'un geleceği büyük merak konusu olmuştu. Oyuncunun bir dönemde formasını terlettiği Feyenoord takımına transfer olmak üzere olduğu aktarıldı. Hollanda ekibinin kendisine gösterdiği oldukça memnun olan oyuncunun bu transfere yeşil ışık yaktığı gelen bilgiler arasında.



4

Eski takımı geri istiyor

Eski takımı geri istiyor

2019-20 sezonunun ara transfer döneminde 6 aylığına Beşiktaş'tan Feyenoord'a kiralanan futbolcu burada sergilediği performansla büyük beğeni kazanmıştı. Bu anlamda oyuncu ile Hollanda ekibinin yakından ilgilendiği aktarılıyor.



5

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Futbol hayatına Hollanda'nın Hellas takımında başlayan yıldız isim ardından AZ altyapısına gitti. Sonrasında ise Arsenal altyapısına transfer oldu. Arsenal sonrasında Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Beşiktaş'tan bir dönem Hollanda ekibi Feyenoord'a kiralandı. Sonrasında Beşiktaş'a geri dönen futbolcu yakın zamanda aldığı karar ile takımla yollarını ayırdı.



6

Önemli başarılar yaşadı

Önemli başarılar yaşadı

Beşiktaş'ta ise 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazandı.



7

Oyuncuya ilgi büyük

Oyuncuya ilgi büyük

Deneyimli orta saha ile son olarak Hollanda ekibi Feyenoord'un ilgilendiği aktarılmakta.



8

Son söz futbolcuda

Son söz futbolcuda

Bu anlamda 29 yaşındaki tecrübeli orta sahanın kariyeri ile ilgili vereceği karar futbolseverler tarafından çok büyük merak konusu haline geldi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR