30.09.2021-15:16 (Son Güncelleme:30.09.2021-16:05)


1

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş yeniden lige odaklandı. Siyah beyazlılar lige odaklanmışken, siyah beyazlılara güzel haber geldi. Kartalda 11 Eylül'de Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Hırvat futbolcu Vida'nın 3 haftalık tedavisi tamamlandı.



2

Takımla antrenmanlara başlayan Hırvat stoper, Beşiktaş'ın bu haftaki Demir Grup Sivasspor maçında oynayıp oynamama durumu ise net değil.



3

Beşiktaş'ta ayrıca tedavisi tamamlanan Necip Uysal ve Alex Teixeira da takım çalışmasında yer aldı. Beşiktaş'ın diğer futbolcuları Atiba, Pjanic, Ghezzal, Welinton, Larin, Montero, N'Koudou ve Mehmet Topal'ın tedavilerine devam edildi



4

Domagoj Vida'dan gelen güzel haber takımda moralleri düzeltti.



5

Futbolcu Yeni Malatyaspor maçında sakatlanarak oyunu yarıda bırakmıştı.



6

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne baya bir eksikle giden Siyah beyazlılar, zorlu deplasmandan 2-0 mağlup ayrılmıştı. Siyah beyazlılar, yeniden lig sayfasını açtı. Beşiktaş, Cumartesi günü Sivasspor'u ağırlayacak. Sergen Yalçın'ın öğrencileri zorlu maça odaklanmış durumda. Takımda tek hedef ise zorlu maçtan üç puan ile ayrılmak. Bu anlamda Sergen Yalçın'ın öğrencilerine yoğun bir şekilde moral verdiği aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR