13.02.2022-20:32 (Son Güncelleme:13.02.2022-20:32)


1

Rumen ekibi Farul Constanta'nın sahibi ve teknik direktörü olan GheorgheHagi, oyuncusu Enes Sali hakkında çıkan transfer haberleri üzerine kriik bir açıklamada bulundu.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde Romanya ekibi Farul Constanta'da forma giyen 15 yaşındaki yıldız adayı Enes Sali'ye talip olduğu yönündeki haberler gündeme bomba gibi düşmüştü.



3

Beşiktaş'ın Enes Sali için tekliflerde bulunduğu ve görüşmelerin devam ettiği iddia edilirken eski Galatasaray efsanelerinden GheorgheHagi, hem sahibi hem de teknik direktörlüğünü yaptığı Farul Constanta'da forma giyen oyuncusu Enes Sali ile ilgili çıkan haberler ile ilgili konuştu. Georghe Hagi, Enes Sali, transferi hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;



4

Beşiktaş'ın Enes Sali için 500.000 euro önerdiği yönünde çıkan haberleri okudum. Tamamen saçmalık! Haberler bence çok komikti. Burada bu haberlere son vermek istiyorum. Ben de şaşırdım aslında. Bu haberi ilk kimin uydurduğunu öğrenmek istiyorum.



5

Birisi bizden Enes Sali'yi isteyebilir, çok doğal ama bedeli 1 milyon eurodan fazla olmalı. Sali benim oyuncum, umarım mümkün mertebe benim oyuncum olarak kalır.



6

Sali'yi kimin takip ettiğini bilmiyorum ama gördüğüm ve okuduğum haberler kesinlikle doğru değil.



7

Burada 15 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz. Bu çıkan haberleri anne babası da okuyor. Bence Sali'nin değeri yazılan 1 milyon eurodan çok daha fazla. Türk kulüpleri, Rumen kulüplerine göre çok daha zengin ve Beşiktaş da Türkiye'nin en zengin kulüplerinden biri.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR