Beşiktaş’a derbi öncesi kötü haber: Takımın yıldızı Galatasaray maçında oynamayacak

Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’a Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal’dan kötü haber geldi. Yıldız futbolcunun sakatlığı sebebiyle 2 hafta sahalardan uzak kalacağı ve Galatasaray derbisinde forma giyemeyeceği öğrenildi.

24.04.2023-12:16 - (Son Güncelleme: 24.04.2023-16:53)

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Ümraniyespor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönen Beşiktaş, önümüzdeki hafta oynanacak olan Galatasaray derbisi hazırlıklarına başladı. Ancak siyah beyazlılara Ümraniyespor maçında sakatlanan Rachid Ghezzal’dan kötü haber geldi. Alınan bilgilere göre Cezayirli tecrübeli futbolcu sakatlığı sebebiyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak. 

Beşiktaş’ta Ghezzal şoku

Süper Lig’de şampiyonluk yarışının içerisinde yer almasa da gidişatı belirleyebilecek bir Galatasaray derbisi oynayacak olan Beşiktaş’ın Cezayirli yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, Cumartesi günü oynanan Ümraniyespor maçında sakatlanmıştı. 

Rachid Ghezzal

Sağlık ekibinin yaptığı tetkiklerin ardından Ghezzal’ın sahalardan en az 2 hafta uzak kalacağı bildirildi. Bu nedenle Beşiktaş yıldız futbolcusundan Galatasaray maçında faydalanamayacak.

Geçtiğimiz sezonlara nazaran etkisiz bir performans gösteren Rachid Ghezzal, sakatlığı sebebiyle bu sezon sadece 11 resmi maçta sahaya çıktı. 30 yaşındaki kanat oyuncusu bu maçlarda 2 gol atarken 3 de gol pası verdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal