Beşiktaş'a, Başakşehir Maçından Önce Miralem Pjanic'ten Kötü Haber!

Siyah beyazlıların Boşnak yıldızı Miralem Pjanic'in, Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak olan Başakşehir-Beşiktaş maçındaki durumu belli oldu.

14.10.2021-13:32 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-13:39) Beşiktaş'a, Başakşehir Maçından Önce Miralem Pjanic'ten Kötü Haber!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, cuma akşamı zorlu bir deplasmana çıkacak. Siyah beyazlılar deplasmanda İstanbul ekibi Başakşehir ile karşılaşacak. Beşiktaş zorlu Başakşehir maçına son hız hazırlanıyor. Sergen Yalçın'ın, zorlu deplasmandan mutlaka üç puan ile ayrılmak istediği kaydedildi. Bu anlamda zorlu maça son hız hazırlanan takıma moralleri bozacak bir haber geldi. Beşiktaş'a zorlu Başakşehir maçından önce Boşnak yıldızı Miralem Pjanic'ten önemli haberler geldi. Siyah beyazlılarda sakatlığı bulunan ve iyileşme döneminde olan futbolcunun oynanacak olan zorlu karşılaşmadaki durumu büyük bir merakla bekleniyordu. Boşnak yıldızın Başakşehir maçındaki durumu belli oldu.

MİRALEM PJANİC BAŞAKŞEHİR DEPLASMANINDA SAHADA OLMAYACAK

Beşiktaş, cuma akşamı zorlu Başakşehir deplasmanına çıkacak. Siyah beyazlılar Sergen Yalçın'ın önderliğinde zorlu maça hazırlanırken takımın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic'ten önemli haberler geldi. Bosnalı yıldız Miralem Pjanic'in, Başakşehir maçında sahada yer almayacağı haberi geldi. 31 yaşındaki yıldız futbolcu maçın hazırlıkları devam ederken takımdan ayrı çalıştı. Bosna Hersekli futbolcunun, 19 Ekim Salı günü oynanacak olan Sporting Lizbon karşılaşmasında sahadaki yerini alması bekleniyor. 

Bosnalı yıldızdan gelen haber öncelikle Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın'ı çok düşündürüyor. Futbolcudan gelen gelişme takımda zorlu maç öncesi morallerin de bozulmasına neden oldu. Sergen Yalçın'ın, Bosnalı futbolcunun eksikliğinde takımda yeni hamleler yapması bekleniyor. Milli aranın ardından oynanacak olan Başakşehir maçı gerek Beşiktaş takımında gerek Beşiktaşlı taraftarlar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal