Beşiktaş'a Ajdin Hasic'ten Kötü Haber

Beşiktaş'a Milli ara hiç yaramadı. Spor Toto Süper Lig'in lideri siyah beyazlılara Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz'ün ardından genç yıldızı Ajdın Hasic'ten kötü haber geldi.

31.03.2021-11:38 - (Son Güncelleme: 31.03.2021-11:38) Beşiktaş'a Ajdin Hasic'ten Kötü Haber

Siyah beyazlıların 19 yaşındaki genç yıldızı Ajdın Hasic, bu sezon süre aldığı karşılaşmalarda gösterdiği performansla teknik ekibin yüzünü güldürmüştü. 

Bu sezon tam 2 kez koronavirüse yakalanan Ajdın Hasic, koronavirüs nedeniye formda olduğu bir dönemde uzunca bir süre forma şansı bulamamıştı. 

Milli Takım arasında Bosna Hersek U21 takımına katılan Ajdın Hasic'in peşini bu sefer de sakatlık bırakmadı. 

Bosna Hersek- Karadağ arasında oynanan U21 karşılaşmasının 72. dakikasında sakatlanarak sedye ile kenara alınan Ajdın Hasic'in karşılaşmanın ardından çekilen MR sonucu ile birlikte sakatlığının ciddiyeti ortaya çıktı. 

Milli karşılaşmanın ardından Saraybosna'ya giderek detaylıca bir sağlık kontrolünden geçirilen Ajdin Hasic'in çapraz bağlarında yırtık tespit edildi.

Boşnak oyuncunun geçirmiş olduğu çaprak bağ sakatlığı nedeniyle uzunca bir süre formasından uzak kalması beklenirken geri dönüş tarihinin ise 6 aydan kısa bir süre olmayacağı öğrenildi.

Ajdin Hasic bu sezon Beşiktaş formasıyla birlikte yaşadığı şansızlıklar nedeniyle 8 lig karşılaşmasında toplam 215 dakika sahada kalabilen Ajdın Hasic, bu karşılaşmalarda çok kritik 2 gol atarak takımının şampiyonluk yarışında çok önemi bir rol oynamıştı. 

Göstermiş olduğu performansla Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın gözdelerinden biri haline gelen ve yeteneklerine çok güvendiğini vurguladığı Ajdin Hasic'in yeşil sahalara ne zaman dönüp siyah beyazlı formaya kavuşacağı merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal