Merih Demiral'dan Kötü Haber!

İtalyan devi Juventus'ta forma giyen Milli futbolcumuz Merih Demiral'ın koronavirüs test sonucu pozitif sonuçlandı.

31.03.2021-11:10 - (Son Güncelleme: 31.03.2021-11:15) Merih Demiral'dan Kötü Haber!

A Milli Takımımızın 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında oynayacağı Letonya karşılaşması öncesi kadrodan çıkarılan Merih Demiral'ın koronavirüs test sonucunun pozitif sonuçlandığı açıklandı. Milli futbolcumuzun İtalya'da kulübünün şehri Torino'ya ambulans uçakla götürülerek karantinaya alınacağı öğrenildi.

Merih Demiral, Fenerbahçe alt yapısında başladığı futbolculuk kariyerine sarı lacivertli formayla A takıma yükselmeden Portekiz ekiplerinden Alcanenense'ye 2016-2017 sezonunda gerçekleştirdiği transfer ile birlikte kendisi için Avrupa kapılarını aralamıştı.

Portekiz Ligi ekibi Alcanenense'den Sporting Lizbon'un B takımı kadrosuna katılan Merih Demiral, sonrasında Sporting kadrosundan kiralık olarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'a katılmıştı. Alanyaspor'da kiralık olarak geçirdiği sezonda kendine hayran bırakan Merih Demiral, sonrasında 3.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Alanyaspor kadrosuna katılmıştı. Alanyaspor'da her geçen hafta performansını biraz daha arttıran Merih Demiral performansı ile birlikte Avrupa kulüplerinin radarına girmişti. 

İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo kadrosuna 2018-2019 sezonunda 750.000 euro kiralama ücreti ile katılan Merih Demiral, İtalya'da yükselen performansını sürdürmesinin ardından bir sonraki sezonda 8 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Sassuolo'ya katılmıştı.

2019-2020 sezonunda ise İtalya Serie A'nın dev kulüplerinden biri olan Juventus'a tam tamına 18 milyon euroluk bonservis ücreti ile transfer olan Merih Demiral, A Milli Takım kadromuza seçilmiş ve 19 karşılaşmada da ay yıldızlı formayı sırtına geçirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal