Beşiktaş yönetiminden dikkat çeken transfer açıklaması

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında merak edilenleri cevaplayan Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, transfer döneminde isteyip de alamadıkları oyuncuyu açıkladı.

23.09.2022-16:41 - (Son Güncelleme: 23.09.2022-16:41) Beşiktaş yönetiminden dikkat çeken transfer açıklaması

Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde konuşan Kazancı, Ersin Destanoğlu'nun sözleşmesinin uzatılacağını söylerken Ghezzal'ın sakatlığı ve transfer döneminde isteyip de alamadıkları futbolcuyu açıkladı. 

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı’dan dikkat çeken açıklama

Futbol gündemine dair değerlendirmelerde bulunmak için kameraların karşısına geçen Ceyhun Kazancı, Ersin Destanoğlu'nun sözleşmesinde bir sıkıntı olmadığına dikkat çekere, Ghezzal'ın sakatlığı dışında bir olumsuzluk olmadığını dile getirdi. 

“23.5 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtulduk”

Oldukça yoğun bir transfer döneminin altından başarı ile kalktıklarını ifade eden Kazancı, “Yoğun bir transfer dönemini geride bıraktık. 7 yabancı ve 5 Türk oyuncu transfer ettik. Bu oyuncuların toplam maaşı 13.5 M€. Geçen seneye göre 10 milyon euro bir azalma yaşandı. Yollarımızı ayırdığımız futbolcularla 23.5 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtulduk. Kullanılmayan oyuncular, bu sezon takım bulamadı. Bir tanesi Fransa 3. Ligi'nde sadece. Teknik anlamda da verilmiş kararın çok da yanlış olmadığını gösteren bir kanıt bu” dedi. 

“Planlarımız düşündüğümüz gibi gidiyor”

Transfer döneminde oldukça titiz çalıştıklarının altını çizen Kazancı, “Bir oyuncuyu transfer ederken karakterlerine bakmak çok kritik. Bunları titiz şekilde yaptık. Alex Teixeira, geçtiğimiz sezon başarısız olduğu için tüm alacaklarından vazgeçerek takımdan ayrıldı. Böyle karakterli oyuncularla çalışmak bizim için çok önemli. Liderin 2 puan gerisindeyiz. Son maçımızı kazansaydık milli araya lider girebilirdik. Planlarımız düşündüğümüz gibi gidiyor. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimizi düşünüyoruz”

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal