Beşiktaş Yönetimi Ajax İle Toplantı Gerçekleştirdi!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında deplasmanda Ajax ile karşılaşmıştı. İki takımın zorlu mücadele öncesinde önemli bir toplantı yaptığı ortaya çıktı.

01.10.2021-15:37 - (Son Güncelleme: 01.10.2021-15:50) Beşiktaş Yönetimi Ajax İle Toplantı Gerçekleştirdi!

Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ile karşılaşan Beşiktaş'ın sürpriz gelişmelere imza attığı ortaya çıktı. Beşiktaş yöneticilerinin maçtan önce Ajax yöneticileri ile sürpriz yemekte bir araya geldikleri aktarıldı. Beşiktaş'ın Amsterdam'da maç öncesinde dostluk  yemeğinde buluştukları rakip takım yöneticileri ile kritik toplantı yaptıkları ortaya çıktı.

Siyah beyazlılardan yöneticilerden Adnan Dalgakıran, Kemal Erdoğan, Erdal Torunoğulları ve Ceyhun Kazancı'nın katıldığı o yemeklerin detayları ortaya çıkmaya başladı. 

BEŞİKTAŞ AJAX İLE KRİTİK BİR ZİRVE GERÇEKLEŞTİRDİ

Siyah beyazlı yöneticilerin Hollandalılara sorduğu, ''Kaç tane altyapı sahanız var?'' sorusuna aldığı cevap dudak uçuklattı.

Ajax Başkanı Frank Eijker bu soruya, "14 sahamız var, bunlara yakın zamanda 4 tane daha ekleyeceğiz" cevabını verdi. Beşiktaş yönetiminden ise "Türkiye'de genelde 1 ya da 2 tane altyapı takımları için saha bulunuyor" karşılığını verdi.

AJAX'IN HİÇ BORCU OLMADIĞI ÖĞRENİLDİ

Beşiktaşlı idareciler mali konularla ilgili Ajax CEO'su eski efsane fubolcu Edwin van der Sar'dan bilgi aldı. Van der Sar'ın bu soruya, "Bizim borcumuz yok. Yıllık faiz vs. gibi ödememiz de bulunmuyor" yanıtına karşılık Beşiktaş yöneticileri de, "Bizim yıllık ödediğimiz faiz miktarı 60 milyon Euro" dedi. Faiz rakamını duyan Ajax yetkilileri şaşkın bakışlar arasında sadece, "Bu gerçek mi? İnanılmaz" olarak yanıt verdi.

BEŞİKTAŞ HEYETLE ÇIKARMA YAPACAK

Toplantının son bölümünde işbirliği için Ajax yetkililerinden güzel cevap alan Beşiktaş ilerleyen haftalarda bir heyet oluşturacak ve tekrar Amsterdam'ın yolunu tutacak. Beşiktaş heyetinde yöneticiler, altyapı sorumluları, teknik ekipten isimler ve mali işleri takip eden bir profesyonel olacağı belirtildi. Birkaç gün boyunca Ajax'ın sistemiyle ilgili raporlama yapılacağı aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal