08.03.2022-12:29 (Son Güncelleme:26.03.2022-16:01)


1

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, son olarak gündemine Yeni Malatyaspor formasını terleten Faslı kanat Mounir Chouiar'ı aldı.



2

Gelecek sezon için kolları sıvayan takımda gündeme son olarak gelen isim ise Yeni Malatyaspor formasını terleten Mounir Chouiar oldu. Sezon başında Fransız takımı Dijon'dan kiralanan Faslı kanat futbolcusu, Yeni Malatyaspor'un ligin dibinde olmasına rağmen gösterdiği performansla oldukça dikkat çekmekte.



3

Yeni Malatyaspor'da 25 karşılaşmada 4 gol ve 4 asistlik katkı sağlayan Mounir Chouiar aynı zamanda ligin en fazla başarılı dripling yapan ve en fazla başarılı çalım atan futbolcusu konumunda bulunuyor. Bu anlamda futbolcunun Beşiktaş'ın oldukça ilgisini çektiği ifade edilmekte.



4

Faslı futbolcu futbol kariyerine Fransa'nın Lens takımında başladı. Ardından bir başka Fransız ekibi olan Dijon'un yolunu tuttu.



5

Sonraki durağı ise Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor oldu. Ana mevkisi sol kanat olan futbolcu on numara ve sağ kanat olarak görev alabiliyor. 23 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili yaz transfer döneminde önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu.



6

Beşiktaş'ın bu sezon hücumda gol yollarında çektiği problem göz önüne alındığında Faslı futbolcunun transferine Beşiktaş taraftarları merakla bakıyorlar.



7

Bu anlamda futbolcunun transferiyle ilgili gelişmeler dikkatle takip ediliyor.



8

Ayrıca futbolcuyla pek çok başka önemli takımın ilgilendiği bilgisi de var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR