Beşiktaş – Viktoria Plzen hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig yeni sezon çalışmalarına başlamak için hazırlıklar yapılırken Beşiktaş Çek temsilcisi Viktoria Plzen ile hazırlık maçı için mücadele verilecektir. Peki, Beşiktaş - Viktoria Plzen hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda? Beşiktaş - Viktoria Plzen karşılaşmasına dair detaylı bilgiler haberimizde

24.06.2022-12:59 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-12:59) Beşiktaş – Viktoria Plzen hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

2022-2023 sezonu için hızlı giriş yapmaya hazırlanan Beşiktaş, yeni teknik direktörü Valerien İsmael ile antrenmanları başladı. Siyah beyazlı takım hazırlık maçları yapmaya başlarken önümüzdeki günlerde Viktoria Plzen ile sahada karşı karşıya gelecek. Bunun üzerine taraftarlar Beşiktaş - Viktoria Plzen maçı ne zaman, hangi kanalda? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

Beşiktaş - Viktoria Plzen hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

27 Haziran 2022 Nevzat Demir Tesisleri'nde yeni sezonun açılışı yapılarak Beşiktaş iki farklı bölgede hazırlık kamplarına dahil olacaktır. 5-16 Temmuz tarihlerinde Avusturya'nın Bad Haring bölgesinde, 20-27 Temmuz tarihlerinde ise İspanya Alicante bölgesinde kamplar yapılacaktır. Avusturya kampında düzenlenecek ikinci hazırlık maçı Çek temsilcisi Viktoria Plzen'e karşı yapılacaktır.

siyah beyazlı takımın yapacağı hazırlık maçları taraftarlar ile canlı olarak verilirken henüz hangi kanalda yayınlanacak belirlendi. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal