Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Olcay Şahan futbola geri döndü! Tecrübeli oyuncu Afjet Afyonspor'a transfer oldu

Futbolu bıraktığını açıklayan Olcay Şahan'dan çok kritik bir karar geldi. Sahalara geri dönen Olcay Şahan 2. Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor'a resmen transfer oldu. Daha önce Trabzonspor ve Beşiktaş formalarını terleten oyuncunun yaptığı anlaşma büyük ses getirdi.

08.07.2022-11:31 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-11:41) Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Olcay Şahan futbola geri döndü! Tecrübeli oyuncu Afjet Afyonspor'a transfer oldu

Süper Lig devlerinden Beşiktaş ve Trabzonspor'un daha önce formasını terletmiş olan Olcay Şahan aldığı transfer kararıyla büyük yankı uyandırdı. Yeşil sahalara geri dönen oyuncu Afjet Afyonspor ile anlaşmaya vardı. Oyuncudan aldığı karar gündem oldu.

Renklerine bağladılar

2. Lig ekiplerinden Afyonspor 35 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Olcay Şahan ile yapılan anlaşmayı resmen duyurdular. Kulüpten yapılan açıklamada ise, 'Ailemize hoş geldin Olcay Şahan ! Kulübümüz, yıllarca Beşiktaş ve Trabzonspor'da oynamış eski milli futbolcu Olcay Şahan ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Kendisine hoş geldin diyor, takımımızda başarılar diliyoruz. Camiamıza hayırlı olsun.' ifadelerine yer verildi.


Kariyeri dikkat çekiyor

Fubtola Almanya'nın Leverkusen altyapısında başlayan Olcay Şahan ardından ülkenin bir başka ekibi olan Gladbach'ın yolunu tuttu. Gladbach sonrasında ise Duisburg'a transfer oldu. Oyuncunun sonraki durağı ise K'lautern oldu. 2012 yılında ise Beşiktaş'a transferi gerçekleşti. Beşiktaş'ta önemli işlere imza atan Olcay Şahan 2017 yılında aldığı kritik kararla Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un yolunu tuttu. Trabzonspor sonrasında ise Denizlispor ve Yeni Malatyaspor formalarını giydi. 

Ana mevkisi sağ kanat olan oyuncu yan mevki olarak ise sol kanat ve on numara olarak görev alabilmektedir. Futbolcu Beşiktaş ile 15/16 yılında Süper Lig şampiyonluğu kazanarak büyük bir başarı elde etmiştir. Futbolcunun son olarak ise Afyonspor ile anlaşmaya varması büyük yankı uyandırdı. Özellikle emeklilik kararı sonrası böyle bir adım atması futbolseverlerin yoğun bir şekilde dikkatini çekti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal