Beşiktaş ve Trabzonspor onun için gözlemci gönderdi: Yıldız isim için harekete geçtiler

Devre arası öncesi transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş ve Trabzonspor, Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK’da forma giyen Levi Garcia için Yunanistan’a gözlemcilerini yolladı.

30.10.2022-14:03 - (Son Güncelleme: 30.10.2022-14:03) Beşiktaş ve Trabzonspor onun için gözlemci gönderdi: Yıldız isim için harekete geçtiler

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında yer alan Beşiktaş ile Trabzonspor, bir yandan ara transfer dönemi çalışmalarına şimdiden başladı. Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK’da forma giyen Levi Garcia için gözlemcilerini AEK PAOK maçına gönderen iki takımın yakın zamanda oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlaması bekleniyor. 

Yıldız isim için harekete geçtiler

Lazio, Eintracht Frankfurt, Lille ve Fiorentina’nın da radarında olan Levi Garcia’yı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş ile Trabzonspor’un AEK’nın isteyeceği bonservis bedeline göre hareket edeceği ifade ediliyor.

Levi Garcia Beşiktaş ve Trabzonspor

Sözleşmesi 2025’te bitiyor

Milliyet’in haberine göre; 24 yaşındaki Levi Garcia, Trinidad ve Tobago Milli Takımı'nda forma giyiyor. Daha önce AZ Alkmaar formasını da giyen hücum oyuncusu, 2020'de Beitar Jerusalem'den AEK'ya 2.2 milyon Euro karşılığında transfer oldu.

Kanatlarda ve santrfor olarak mücadele edebilen 24'lük Levi, bu sezon çıktığı 9 lig maçında 5 gol kaydetti. Oyuncunun kulübüyle sözleşmesi 2025 yazında bitiyor.

Beşiktaş eski oyuncusu Domagoj Vida'nın da forma giydiği AEK Atina, Yunanistan Süper Ligi'nde ikinci sırada bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal