Beşiktaş ve Başakşehir'in Eski Yıldızı Demba Ba'dan, Steven Gerrard İle İlgili Açıklamalar Geldi!

Ülkemizde Beşiktaş, Başakşehir ve Göztepe formalarını terleten Demba Ba, 2014 senesinde Chelsea'de oynarken Liverpool'un şampiyonluk hayallerine son veren golü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

14.10.2021-16:20 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-16:35) Beşiktaş ve Başakşehir'in Eski Yıldızı Demba Ba'dan, Steven Gerrard İle İlgili Açıklamalar Geldi!

Ülkemizde senelerce forma terleten ve adına besteler yapılan golcü futbolcu Demba Ba, önemli açıklamalarda bulundu. Emekli futbolcu Chelsea ile 2014 senesinde yaşadığı unutulmaz anıyla ilgili ses getiren açıklamada bulundu. 

DEMBA BA LİVERPOOL'A ATTIĞI UNUTULMAZ GOLÜ ANLATTI

Emekli yıldız futbolcu Demba ba, 2014 senesinde Liverpool'a attığı unutulmaz gol hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Steven Gerrard'ın hatası sonrası topu kapan emekli yıldız golcü, Liverpool ağlarına unutulmaz bir gol bırakmıştı. Bu gol o sezon Liverpool'u şampiyonluktan etmişti. Demba ba attığı gol ile alakalı yıllar sonra samimi itiraflarda bulundu.

Athletic'e konuşan emekli futbolcu Demba Ba, İngiliz efsane futbolcu Steven Gerrard'a üzülüp üzülmediği sorusuna, ''Hayır, pek değil çünkü futbol bu. Siz hata yaparsınız ve diğerleri faydalanır. Steven Gerrard'ın futbol dünyası için yaptıkları muazzam ancak hayat bu ne yazık ki. Bütün hikayeler peri masallarındaki gibi bitmez" şeklinde yanıt verdi.

Golcü futbolcu sözlerine,  "Onların hayallerini sonlandırmaktan hoşlanmadık, sadece kazanmaktan keyif aldık" ifadelerinde bulundu.

DEMBA BA'NIN UNUTULMAZ GOLÜ LİVERPOOL TAKIMINDA TRAVMA ETKİSİ YARATMIŞTI

O sezon Liverpool Premier Lig'de şampiyonluk için yoğun bir mücadele veriyordu. Liverpool ile Manchester City arasında yoğun bir rekabet söz konusuydu. Liverpool için kritik önem taşıyan karşılaşmada İngiliz yıldız Steven Gerrard'ın ayağı kaymış ve Demba Ba topu kaparak, takımını öne geçiren golü atmıştı. Bu gol o sezon Liverpool'un şampiyonluktan olması adına çok büyük değer kazanmıştı. Demba Ba'nın attığı gol gerek Liverpool takımında ve gerek Liverpool taraftarlarında travma etkisi yapmıştı. Demba Ba'nın attığı gol aradan uzun yıllar geçse bile hafızalardan hiç silinmeyeceğe benziyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal