Beşiktaş transferde gözüne Kerim Alıcı'yı kestirdi!

Teknik Direktör Valerien Ismael yönetiminde yeni sezona hazırlanan Beşiktaş'ta transferde sürpriz hamleler gelirken son olarak gündeme gelen isim ise Göztepe'nin sağ bek oyuncusu Kerim Alıcı oldu. Siyah beyazlıların genç futbolcu ile temaslara başladığı öğrenildi.

28.06.2022-14:22 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-14:34)

Yeni sezon öncesi çalışmalarına son hız devam eden Beşiktaş'ta transfer için düğmeye basıldı. Teknik Direktör Valerien Ismael'in ise yeni sezonda etkili ve rotasyonu geniş bir kadro kurmak amacıyla sürpriz isimlere yöneldiği belirtilmekte. Bu anlamda gündeme ise sürpriz isimler geliyor. Siyah beyazlılarda transferde gündeme gelen son oyuncu ise Süper Lig'e veda eden Göztepe'nin genç oyuncusu Kerim Alıcı oldu.

Teklif yapacaklar

Beşiktaş'ın sağ bek transferi için gözüne kestirdiği Kerim Alıcı ile yakından ilgilendiği ve oyuncu için teklif sunma hazırlığında olduğu öğrenildi. Göztepe'nin futbolcu için 1.5 milyon euro bonservis bedeli istediği Beşiktaş'ın ise bu rakamı ödemeye razı olduğu konuşuluyor.

Teknik adam onu çok istiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in, Göztepe'nin 25 yaşındaki oyuncusu Kerim Alıcı'yı çok istediği ve oyuncunun transferi için yönetime istekte bulunduğu gelen önemli bilgiler arasında yer alıyor. Bu anlamda yönetim oyuncunun transferini bitirmek için kolları sıvadı.

Kerim Alıcı'yı Süper Lig devi gözüne kestirdi.

Genç oyuncunun kariyeri

Futbola Bucaspor altyapısında başlayan Kerim ardından Altınordu altyapısının yolunu tuttu. Burada sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken oyuncu sonrasında İzmir ekibi Göztepe'nin kadrosuna katıldı. Göztepe'den ise Boluspor'a kiralık olarak gitti. Futbolcunun son olarak takımı Göztepe'nin küme düşmesiyle beraber takımdan ayrılacağı belirtildi. Takımdan ayrılması söz konusu olan oyuncuyla ise Beşiktaş ciddi bir şekilde ilgileniyor. Genç yetenek ayrıca bir zamanlar Türkiye U21 takımının formasını terletiyor. Ana mevkisi sağ bek olan oyuncu, stoper ve orta sahanın sağında görev alabiliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal