Ahmet Nur Çebi'nin yüzüne ne oldu, neden yanık?

Beşiktaş Spor Kulübü'nün başkanı olarak tanınan Ahmet Nur Çebi'nin yüzünde yanık olması insanların dikkatinden kaçmadı. Peki Ahmet Nur Çebi'nin yüzü neden yanık? Tüm detaylar haberimizde.

28.06.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-14:15) Ahmet Nur Çebi'nin yüzüne ne oldu, neden yanık?

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Kulübü'nde gerçekleştirilen seçim genel kurulunda Ahmet Nur Çebi'nin yüzünün yarısında yanık olması insanların merakına sebep oldu. Peki Ahmet Nur Çebi kimdir? Ahmet Nur Çebi'nin yüzünün yarısı neden yanık? Ahmet Nur Çebi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ahmet Nur Çebi kim

Ahmet Nur Çebi 2019 tarihinde Beşiktaş Kulübü'nde gerçekleştirilen seçim genel kurulunda kullanılan 8 bin 529 oyun 5 bin 9'unu almıştır ve Beşiktaş Kulübü'nün 34. başkanı olarak seçilmiştir. Ahmet Nur Çebi 1959 senesinde Trabzon'da dünyaya gözlerini açmıştır. Babası iş insanı Yaşar Kaptan Çebi, annesi ise Ayten Çebi olarak bilinmektedir. Ahmet Nur Çebi'nin Efe ve Arzu isminde iki kardeşi vardır. Daha çok Beşiktaş'ın başkanlığı vesilesiyle tanınan Ahmet Nur Çebi, 1964 senesinde babasının kurduğu demir çelik üretim tesislerini büyütmüş ve 1990 senesinde Çorlu ilimizde yeni bir tesis daha kurup yatırım yapmaya başlamıştır. Bu yatırımından üç sene sonra ise Marmara Ereğlisi'nde liman yatırımı daha yaparak babasından kalan işlerini bu şekilde büyütmeye başlamıştır. 2012 senesinde ise Fikret Orman başkanlığında olan Beşiktaş Kulübü'nde ikinci başkanlık görevini yapmış ve bu görevinden 24 Eylül 2019 tarihinde ayrılmıştır. Ahmet Nur Çebi, 1986 senesinde Berna Çebi ile hayatını birleştirmiş ve Elgiz Nur, Mina Nur ve Yaşar Kaptan isminde 3 çocuğa sahiptir.

Ahmet Nur Çebi'nin Yüzü Neden Yanık

Ahmet Nur Çebi yüzü neden yanık

Ahmet Nur Çebi'nin yüzündeki yanık ile ilgili küçükken yüzüne kaynar su döküldüğü gibi iddialar bulunmatakdır fakat bu konuyla ilgili kesin ve net bir bilgi yoktur. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal