16.02.2022-12:26 (Son Güncelleme:23.02.2022-14:08)


1

Beşiktaş'ın Galatasaray formasını terleten Halil Dervişoğlu'nu transferde yakın takibe aldığı öğrenildi.



2

Beşiktaş, yeni sezonun kadrosunu kurmak için kollara sıvarken takımda gündeme oldukça sürpriz isimler gelmekte. Beşiktaş son olarak sarı kırmızılılarda forma terleten Halil Dervişoğlu'nun kulübü Bretford'la temasa geçti.



3

Sezon sonunda 10 futbolcuyla yollarını ayıracak olan yönetim son olarak sarı kırmızılılarda kiralık olarak forma terleten Halil Dervişoğlu'nu gözüne kestirdi.



4

Beşiktaş'ın, Galatasaray formasını terleten Halil Dervişoğlu ile yakından ilgilendiği ve futbolcunun transferinde yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanabileceği konuşulmakta.



5

Siyah beyazlılar, Süper Lig'de yeni sezonda uygulanacak 7 artı 4 yabancı kuralına adapte olabilmek adına düğmeye basmış durumda. Bu anlamda Halil Dervişoğlu'na ek olarak savunma anlamında da başka isimler gündeme gelmekte. Bu anlamda siyah beyazlıların yaz transfer döneminin hareketli geçmesi bekleniyor.



6

22 yaşındaki Halil Dervişoğlu futbol kariyerine Hollanda'nın Sparta altyapısında başladı. Ardından Sparta takımının A seviyesine yükseldi. Sparta'dan Twente'ye transfer olan futbolcu Twente sonrasında İngiliz ekibi Brentford'un yolunu tuttu.



7

Brentford'dan ilk olarak 2021'in Ocak ayında kiralık transfer edilen futbolcu sonrasında yaz transfer döneminde İngiliz ekibinden Galatasaray'a kiralık olarak geldi.



8

Bu anlamda Halil Dervişoğlu ile ilgili gelişmeler merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR