Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli, Galip Geldikleri Kayserispor Maçının Ardından Açıklamalarda Bulundu

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında geriye düştükleri Kayserispor maçında aldıkları 4-2'lik galibiyetin ardından duygusal açıklamalarda bulundu.

12.12.2021-21:48 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:55)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında haftalardır devam eden kötü gidişatını sona erdirmek isteyen Beşiktaş kendi sahasında Kayserispor'a karşı geriye düştüğü mücadelede sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

GÖREVE GEÇİCİ OLARAK ÖNDER KARAVELİ GELMİŞTİ

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından geçiçi olarak göreve getirilen siyah beyazlıların U-19 takımının teknik direktörü Önder Karaveli geçici olarak takımın başına getirilmişti.

ÖNDER KARAVELİ'DEN DUYGUSAL AÇIKLAMALAR

Siyah beyazlılarda geçici olarak takımın başına geçen U-19 teknik sorumlusu Önder Karaveli, Süper Lig'in 16. haftasında oynadıkları Kayserispor karşılaşmasında aldıkları galibiyetin ardından yapmış olduğu duygusal açıklamalarda ;

' Bu stadyumda, Beşiktaş taraftarı olarak çok galibiyetlere, şampiyonluklara şahit oldum ama bugün için en mutlu olduğum gün diyebilirim. Bugün sahadaki en güzel şey, oyuncularımızın vazgeçmemesiydi. 82. dakikadan sonra goller atarak bu sonucu değiştirdiler. Kazanma isteğinden hiç vazgeçmediler. Onları da geri çeviren, büyük Beşiktaş taraftarının itici gücüydü. Kendimi Beşiktaş’ın bir parçası olarak görüyorum. Bugün, bu sahada teknik sorumluydum ama önümüzdeki günlerde bir maçta tribünde olup o tezahüratlara eşlik edebilirim. Benim için farkı olmaz. Galip gelip, oğluma sarılmayı çok istiyordum. Oyuncular bunu sağladılar. Beşiktaş’ın galibiyet fotoğraflarını çok beğeniyordum. Oyuncularla konuştuğumda, onlardan bunu istemiştim. Oturacağım yere kadar onlar hazırladılar. Hayatımın sonuna kadar saklayacağım. ' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal