Alanyaspor'da Bülent Korkmaz, Yeni Malatyaspor Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 6-2 galip geldikleri Yeni Malatyaspor deplasmanının ardından düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

12.12.2021-20:38 - (Son Güncelleme: 12.12.2021-20:38) Alanyaspor'da Bülent Korkmaz, Yeni Malatyaspor Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında konuk olduğu Yeni Malatyaspor deplasmanında geriye düştüğü mücadelede 6-2 sahadan galip ayrılan Alanyaspor, haftanın kuşkusuz en çok dikkat çeken performanslarından birine imza attı.

MALATYASPOR DEPLASMANINDA FARKLI GALİBİYET

Alanyaspor'da farklı alınan galibiyetin ardından Teknik Direktör Bülent Korkmaz, mücadelenin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

BÜLENT KORKMAZ'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 6-2 galip ayrıldıkları Yeni Malatyaspor deplasmanının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bu zor deplasmanda farklı bir skorla Alanya’ya dönüyoruz. Oyun genelinde ilk yarı özellikle kolay pozisyon verdik. Savunmada bire biri iyi oynayamadık. Ona rağmen iki defa yenik duruma düşmemize rağmen ilk yarıyı önde kapattık. Savunmada birebiri iyi onadıktan sonra bizim oyuncularımız kaleye koşularda, bağlantı toplarda kaleye koşular da sonucu belirledi. Farklı bir skordu, daha da farklı olabilirdi ama önemli olan bizim için deplasmanda galibiyetle dönmekti. Çünkü biz 15-20 gündür pek futbol hayatımda yaşamadığım sıkıntılar yaşadık, sağlık problemleri nedeniyle. Hemen hemen takımın bütün hepsi hastanede geçirdi, 15-20 günü. Bu iki maçtaki mağlubiyette bu sağlık problemlerinden oldu diyebilirim ama bu hafta içi 2-3 gün sağlıklı biçimde çalışınca istediğimiz oyunu olmasa bile ikinci yarıda istediğimiz oyunu yaptık ama ilk yarıda yapamadık. Kazandık, oyuncularıma teşekkür ediyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal