Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan Sporting Lizbon Maçı Öncesi Kritik Toplantı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Sporting Lizbon karşılaşması öncesinde futbolcularıyla kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

18.10.2021-13:49 - (Son Güncelleme: 18.10.2021-13:54)

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş deplasmanda oynadığı Medipol Başakşehir karşılaşmasında sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Başakşehir karşılaşmasında sergilediği kötü oyun ile Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Sporting Lizbon mücadelesi öncesinde endişe verici bir görüntü sergileyen Beşiktaş'ta kritik karşılaşma öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

SERGEN HOCA BAŞAKŞEHİR MAÇINDAKİ OYUNDAN MEMNUN DEĞİL!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Spor Toto Süper Lig'de oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasında bazı oyuncularının performansından hiç memnun olmadığı öğrenilirken, Sporting Lizbon karşılaşmasında kadroda değişikliklerin olması bekleniyor.

SPORTİNG LİZBON MAÇI ÖNCESİ KRİTİK TOPLANTI

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Sporting Lizbon karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta antrenmanın ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın, futbolcularıyla kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, futbolcularıyla gerçekleştirmiş olduğu toplantıda ;

' Grubumuzda çok iddialı ekipler var ama Şampiyonlar Ligi’nde şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Beşiktaş forması altında istediğim ve beklediğim performansı sergilerseniz Avrupa’da yolumuza devam edebiliriz. Başakşehir maçında forma şansı verdiğim oyuncularım toparlanmalı ve takıma katkılarını artırmalı. Bir şey söylemek istemiyorum. İnandığım için forma veriyorum. Ve sezon sonuna kadar inanacağım. Siz de bu inancı boşa çıkarmayın. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal