Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Başakşehir maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu!

Süper Lig'de Beşiktaş'ın kendi evinde Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından siyah beyazlıların teknik direktörü Önder Karaveli'nin açıklamaları gündem oldu.

08.03.2022-09:18 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-09:52)

Süper Lig'de dün Beşiktaş ile Başakşehir arasında büyük bir heyecana sahne olan bir maç oynandı. Oynanan karşılaşmada Beşiktaş, Başakşehir ile 2-2 berabere kalırken karşılaşma gol düellosuna sahne oldu. Maçın ardından siyah beyazlıların teknik direktörü Önder Karaveli'nin açıklamaları ise çok konuşuluyor.

Hoca beraberliği yorumladı

Önder Karaveli maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Bu senaryoyu defalarca kez yaşadık. Oyunu kazandık ama maçı kazanamadık. Oyundaki hakimiyetimizden, performanstan memnunum. Golü atamamak yine problem oldu'

'İkinci yarının yüksek tempolu olacağını düşünüyorduk, bu sebeple bu kararı aldık. Golde pozisyonunda kalecimiz ve 4 savunma oyuncumuz da bulunuyordu. Welinton sakatlandı, Necip oyuna girecekti ama ilk devrenin bitmesine 20 saniye vardı. Bir hamle hakkımızı son 20 saniye için kullanmak istemedik.'

Beşiktaş'ın, Başakşehir maçı sonrası Önder Karaveli'den dikkat çeken sözler geldi.

Derbiye de değindi

Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi takımdaki sakat futbolcular hakkında da konuşan teknik adam, 'Mutlaka aralarında dönen oyuncular olacaklardır ve bize güç katacaklardır. Tüm sağlık heyeti ve fizyoterapistler oldukça yoğun çalışıyor. Onları geri döndürmek için. Bugün Welinton dışında oynayamayacak düzeyde sakat vermediğimiz için memnunuz.' şeklinde açıklamalara yer verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli'nin Süper Lig'de Başakşehir ekibi ile 2-2 berabere kalmalarının ardından yaptığı taraftarlar sosyal medyada çok konuşulan konulardan birisi haline geldi. Siyah beyazlıların kritik Galatasaray derbisi öncesi puan kaybı yaşaması nedeniyle bazı Beşiktaş taraftarlarından takımın teknik direktörü Önder Karaveli'ye tepkiler geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal