Joachim Löw Fenerbahçe'ye geliyor mu, ne zaman göreve başlayacak? FB Joachim Löw ile ön protokol imzalıyor

imzalaniyor/haber-1249444 Süper Lig’de gelecek sezon takımı deneyimli bir isme emanet etmek isteyen Fenerbahçe’de Joachim Löw sevinci yaşanıyor. Buna göre FB Jöachim Löw ile ön protokol imzalıyor. Peki Joachim Löw Fenerbahçe’ye geliyor mu, ne zaman göreve başlayacak? Yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

07.03.2022-23:17 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-23:18) Joachim Löw Fenerbahçe'ye geliyor mu, ne zaman göreve başlayacak? FB Joachim Löw ile ön protokol imzalıyor

Spor Toto Süper Lig’de bir sezonu daha şampiyonluktan uzak bir şekilde noktalayacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal ile gelecek sezona çıkılması beklenmiyor. Bu nedenle deneyimli ve kariyerli bir ismi takımın başına geçirmek için çalışmalarına devam eden Ali Koç yönetimi Alman teknik adam Joachim Löw’ü renklerine bağlamak için tüm imkanlarını seferber etmiş vaziyette. Alınan bir son dakika gelişmesi ise sarı lacivertli taraftarları sevindirecek cinsten.

Joachim Löw Fenerbahçe’ye geliyor mu, ne zaman göreve başlayacak?

Joachim Löw

Alınan son bilgilere göre Fenerbahçe Alman teknik direktör Joachim Löw ile gelecek sezon için ön protokol imzalamanın eşiğine geldi. Ali Koç yönetimi prensipte anlaştıkları Löw için bir kaç içerisinde Almanya’ya giderek ön protokol imza işlemleri gerçekleştirilecek.

Almanya Milli Takımı ile Dünya Kupası sevinci yaşayan Joachim Löw’ün önümüzdeki sezondan itibaren Fenerbahçe’nin başında yer alması bekleniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal