Beşiktaş-Sporting Lizbon Maçının Ardından Sergen Yalçın Yaptığı Açıklamalarla Dikkatleri Üzerine Çekti!

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Beşiktaş sahasında Sporting Lizbon'a karşı 1-4'lik bir mağlubiyet aldı. Maçın ardından Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın yaptığı yorumlarla büyük ses getirdi.

20.10.2021-09:23 - (Son Güncelleme: 20.10.2021-09:23) Beşiktaş-Sporting Lizbon Maçının Ardından Sergen Yalçın Yaptığı Açıklamalarla Dikkatleri Üzerine Çekti!

Beşikaş UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında kendi evinde Sporting Lizbon'u ağırladı. Beşiktaş, Portekiz temsilcisi karşısında sahadan 1-4'lik mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın ardından Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi.

SERGEN YALÇIN'IN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Sergen Yalçın maç sonu yaptığı açıklamalarda, "Üzgünüz, beklediğimiz bir skor değildi. Çok zor bir kulvarda oynuyoruz, buradaki takımlar hataları affetmiyor. 1-4'lik bir maç oynamadık, skoru çevirecek fırsatlar yakaladık ve iyi mücadele ettik. Söylenecek pek bir şey bulamıyorum."

"Rakibi analiz ettik ama böyle bir gol göremedik. Batshuayi de çok şanssız, vuruyor ama bir türlü girmiyor. Şans faktörü rakibimizin yanındaydı. Skor, sahada oynanan oyunu yansıtmıyor. Bu maçtan ders çıkarılacak bir şey yok."

"Derbi maçları her zaman önemlidir. Pazartesi oynayacağız. Yeterli dinlenme süremiz var. Pazartesi gününe iyi hazırlanıp, kazanarak tekrar normal durumumuza dönmek istiyoruz. Şu anda işler iyi gitmiyor ama toparlanma sürecindeyiz."

"Son 10 dakikayı saymıyorum. Oyuncularımın psikolojisi bozuldu. Oyun kopmuştu bence. Yorum yapılacak maç değil. Batshuayi de şanssız. Vuruyor vuruyor girmiyor, direkten dönüyor. Şanssızlık da var. Bu maçtan ne ders çıkarabiliriz, onu düşünüyoruz. Çok da çıkarılacak bir ders yok bence.''

"Çok sorunlar yaşadık. Hiç beklemediğimiz şeyler yaşadık. İşler iyi değil. Kaybediyoruz maçları. Gerçek bu değil. Bu görüntü fake. Gerçek görüntü, takımın normal dönmesiyle inşallah ortaya çıkar." şeklinde açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal