09.12.2021-11:39 (Son Güncelleme:09.12.2021-11:55)


1

Dört sezon önce Şampiyonlar Ligi'nde namağlup olarak gruptan çıkan Beşiktaş, bu sezon oynadığı tüm maçları kaybederek 0 çekti.



2

Beşiktaş'ın bu kötü performansı, Şampiyonlar Ligi'ndeki son 29 sezonun en kötü performansına sahip 5 takımdan birisi oldu.



3

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon oynadığı tüm karşılaşmalardan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş Avrupa defterini de kapatmış oldu. Beşiktaş, Türk takımları arasında ise en kötü performansa sahip takım performansını gösterdi. Beşiktaş'ın bu başarısızlığı sonrası acı tablo da ortaya çıktı.



4

Siyah beyazlılar, katıldığı bir önceki sezon Şampiyonlar Ligi'nde grup mücadelesini yenilgisiz bir şekilde tamamlayarak bir üst tura yükselen ve Türk takımları arasında Şampiyonlar Ligi performansını ortaya koyan takım olmuştu. Beşiktaş, 4 yıl sonra şampiyon unvanıyla girdiği organizasyonda bu başarısının çok uzağında bir görüntü sergiledi.



5

2017-18 sezonunda katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde ortaya koyduğu performansla grubunda en fazla gol atan ve en çok galibiyet elde eden Türk takımı olan Beşiktaş, bu sezon performansıyla hayal kırıklığına uğrattı.



6

Kartal, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını sıfır puanla tamamlayan 22. takım olarak tarihe geçti. Beşiktaş bu sezonki performansıyla Fenerbahçe'nin 2001-02 sezonundaki -9'luk averajının da arkasında kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR