22.02.2022-11:57 (Son Güncelleme:22.02.2022-12:12)


1

Beşiktaş, son olarak Süper Lig'de Altay'ı çalıştıran ve siyah beyazlı takımı 2008-2009 yılında şampiyonluğa taşıyan Mustafa Denizli'yi, sportif direktör olarak takıma getirmeyi düşünüyor.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta kritik Mustafa Denizli gelişmeleri yaşanıyor.



3

Siyah beyazlılarda 2008-2009 yılında takımı şampiyonluğa taşıyan Mustafa Denizli'nin yeniden siyah beyazlılara dönmesi planlanmakta.



4

Son olarak Süper Lig'de Altay'ı çalıştıran Mustafa Denizli ile ilgili yaşanan bu gelişmeler gündeme bomba gibi düştü.



5

Siyah beyazlılarda seçime girecek olan Ahmet Nur Çebi, Sportif AŞ'de köklü bir değişikliğe gitmeyi planlıyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, futbolun başına ise Mustafa Denizli'yi getirmeyi düşünüyor. Son olarak İzmir ekibi Altay'ı 18 yıl aranın ardından Süper Lig'e çıkaran Mustafa Denizli, 13 Ocak'ta İzmir ekibinden ayrılmıştı.



6

Tecrübeli çalıştırıcı sportif direktör olarak siyah beyazlıların başına geçip şampiyon kadroyu kurmak için kolları sıvamak istiyor.



7

Tecrübeli çalıştırıcı Mustafa Denizli, Ahmet Nur Çebi'nin seçimi kazanması halinde futbol takımının yönetimini üstlenmiş olacak. 72 yaşındaki Mustafa Denizli'nin takıma gelecek yeni teknik adam konusunda da büyük rol oynayacağı gelen önemli bilgiler arasında bulunuyor. Tecrübeli teknik adam 3 büyükleri şampiyonluğa taşıyarak Türk futbolunda iz bırakan isimlerden birisi haline geldi.



8

Bu anlamda teknik adam ile ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip edilmeye devam ediliyor. Tecrübeli futbol adamı Mustafa Denizli ile ilgili yaşanan gelişmeler gerek Türk futbolunda gerek Beşiktaş camiasında çok büyük yankı uyandırdı. Mustafa Denizli'nin, Beşiktaş'a geri dönme durumu taraftarlar arasında çok konuşulan konulardan birisi haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR