22.02.2022-11:59 (Son Güncelleme:22.02.2022-11:59)


1

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, zorlu Göztepe deplasmanında son dakikalarda bulduğu gol ile kazanarak bir süredir devam eden galibiyet hasretine son vermiş oldu.



2

Galatasaray, zorlu mücadeleyi kazanmış olsada oynanan oyun özellikle taraftarlardan büyük bir tepki çekerken, galibiyet resmen gölgede kaldı.



3

Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında aldığı Göztepe galibiyetinin ardından yapmış olduğu sert açıklamalarda ;



4

Levent Tüzemen : Ömer Bayram ile Taylan Antalyalı sezon başından beri Galatasaray'da 'İçimizdeki İrlandalılar' gibi oynuyorlar. Alanya, Giresun ve Trabzonspor maçlarında yenilgiye neden olan ve Göztepe önünde aptalca penaltı yapan Ömer hala oynuyor. Kasımpaşa, Fenerbahçe, Sivasspor maçlarında hata yapan Trabzon maçında ölümcül hataya neden olan ve Göztepe önünde aptalca penaltı yapan Taylan vazgeçilmez oluyor.



5

Levent Tüzemen : Oyun zekaları kısıtlı, becerisi olmayan, yeteneksiz Ömer ile Taylan'a Galatasaray kulübü mahkum mu? Ayıp. Ayıp. Ayıp… Yine koskoca Galatasaray'ı kulübü çapsız ve vizyonsuz Domenec'e teslim edenler utansın. Adam hoca bile değil.



6

Levent Tüzemen : Galatasaray Nelson'la erken golü bulduktan sonra Göztepe kalesine atak bile yapamadı. Neden? Halil 'Jogging' yapar gibi koşuyor, gölge markaj yapıyor. Babel oyunda yok. Mostafa rakibi bırak kovalamayı önde baskı bile yapmıyor. Gücü yettiğince oynayan Omar'dan Galatasaraylı oyuncular 'Biz de iyi oynayalım' diyemiyor.



7

Levent Tüzemen : Halil, Babel, Ömer, Taylan Mostafa dökülüyor, Galatasaray rakip kaleye gidemiyor ama Domenec ikinci yarıya değişiklik yapmadan müthiş oynamışlar gibi aynı oyuncularla başlıyor.



8

Levent Tüzemen : Burak Elmas başkan size ve Işıtan Gün'e sesleniyorum; Mucizevi galibiyetin sarhoşluğuna kapılmadan ve oyunu okuyamayan, rastgele takım kuran, değişiklikleri yapamayan, oyuna müdahale edemeyen ve oyuncuların duygularına hatip etmeyen Domenec ile yola devam etmeyin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR