02.09.2021-17:35 (Son Güncelleme:03.09.2021-10:43)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kalmışken transfer bombası patlıyor. Siyah beyazlılar İspanyol ekibi Barcelona'da forma giyen Bosna Hersekli oyuncu Miralem Pjanic ile anlaşma sağladı.



2

Avrupa'da birçok ligde transfer döneminin kapanmasıyla birlikte Spor Toto Süper Lig için transfer fırsatları yaşanmaya başladı.



3

İspanyol ekibi Barcelona'da forma giyen 31 yaşındaki Bosna Hersekli oyuncu Miralem Pjanic, Katalan ekibi Barcelona'ya geldiği günden bu yana bir türlü beklenen katkıyı sağlayamaması nedeniyle sık sık eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.



4

Transfer döneminde Miralem Pjanic için istediği gibi bir teklif almayan Barcelona'da İtalyan ekibi Juventus'tan geçtiimiz sezon başında tam 60 milyon euro bonservis ücreti ile transfer edilen Miralem Pjanic takımda kalmıştı.



5

Beşiktaş yönetimi Miralem Pjanic için Barcelona yönetiminin kapısını çalarken Boşnak oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katabilmek adına teklifini yaptı.



6

Barcelona'da gösterdiği performans büyük bir hayal kırıklığı yaratan Miralem Pjanic için Katalan ekibi kiralık olarak takımdan ayrılmasının oyuncusunun kötü giden form grafiğini düzeltebileceğini düşünmesi nedeniyle transfere sıcak baktığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR