02.09.2021-17:21 (Son Güncelleme:10.02.2022-16:31)


1

MİLLİ TAKIM DAVETİ ALMIŞTI

MİLLİ TAKIM DAVETİ ALMIŞTI

Futbolcu son dönemlerde gösterdiği başarılı performans sayesinde Milli Takım'a davet edilmişti.



2

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Alpaslan Öztürk, 16 Temmuz 1993 tarihinde Belçika'nın Antwerpen kentinde doğdu. Futbol hayatına, Belçika'nın Berchem şehrinde başladı. Sonrasında İngiltere'de Birmingham takımının alt yapısının yolunu tuttu. Alpaslan Öztürk sonrasında çeşitli takımlarda top koşturdu. Futbolcu sergilediği başarılı performans ile büyük dikkat çekti. Bu performansıyla Belçika ligi ekiplerinden Standart Liege takımına transfer oldu. Milli oyuncu Alpaslan Öztürk, ülkemizde Kasımpaşa, Eskişehirspor ve Elazığspor formalarını terletti. Göztepe formasını terleten futbolcu buradaki başarılı performansıyla 1 Temmuz 2021 tarihinde Galatasaray'a transfer oldu. Futbolcu, Galaatsaray'a 2.20 milyon euroya transferini gerçekleştirdi. Alpaslan Öztürk son dönemlerdeki sergilediği oyunla gerek Galatasaray'da gerek ise Türkiye Milli Takımı'nda kendisinden çok şey beklenen isimlerden birisi olarak göze çarpıyor.



3

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Alpaslan Öztürk, defans bölgesinde stoper olarak oynuyor. Yan mevki olarak ise önlibero ve sağ bek pozisyonunda görev alabiliyor.



4

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

Stoper futbolcu Alpaslan Öztürk kariyeri boyunca 228 karşılaşmada görev aldı. 22 maçta gol atan futbolcu 7 de asist yaptı.



5

BOYU NEDİR?

BOYU NEDİR?

Alpaslan Öztürk, 1.86'm'lik boya sahip.



6

KİLOSU NEDİR?

KİLOSU NEDİR?

Alpaslan Öztürk 90kg ağırlığındadır.



7

KADRO DIŞI BIRAKILDI

KADRO DIŞI BIRAKILDI

KADRO DIŞI BIRAKILDI



8

PERFORMANSI HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

PERFORMANSI HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Galatasaray'a çok büyük umutlarla transfer olan Alpaslan Öztürk sergilediği performansla gerek Galatasaray takımını gerek Galatasaraylı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR