05.03.2022-14:51 (Son Güncelleme:05.03.2022-15:05)


1

Beşiktaş'ta bu doğrultuda ise gündeme oldukça sürpriz isimler gelmekte. Beşiktaş'ta son olarak gündeme gelen isim ise Kasımpaşa'nın 25 yaşındaki santraforu Umut Bozok oldu.



2

Futbolcu bu sezon gösterdiği performansla futbolseverlerin büyük ilgisini çekerken, Beşiktaş'ın transferde elini çabuk tutmak istediği aktarılıyor.



3

Beşiktaş'ın, Umut Bozok'un transferi için yakından ilgilendiği ve futbolcunun menajerleriyle görüşmelere başlayacağı öğrenildi. Bu anlamda golcü futbolcu ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.



4

Kasımpaşa'nın 25 yaşındaki golcüsü Umut Bozok bu sezon ligde 27 karşılaşmaya çıkarken 12 gol atıp 6 kez ise asist yapma başarısında bulundu. Bu anlamda futbolcu gerek attığı goller ve gollerini atış tarzıyla oldukça dikkat çekiyor.



5

Kariyerine Fransa'nın Metz takımında başlayan Umut Bozok ardından Nimes'ê transfer oldu. Nimes sonrasında ise Troyes'in yolunu tuttu.



6

Troyes sonrasında ise FC Lorient'e transferi gerçekleşti. Futbolcu yaz transfer döneminde Lorient'ten İstanbul ekibi Kasımpaşa'ya transfer oldu.



7

Ayrıca eskiden Türkiye U21 Milli Takımı'nın formasını terletiyordu. Umut Bozok bu sezon sergilediği performansla pek çok önemli takımın transfer listesinde bulunan bir isim olmakta.



8

Bu anlamda futbolcunun geleceği merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR