15.10.2021-09:42 (Son Güncelleme:15.10.2021-11:33)


1

Ülkemizde Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performans ile büyük bir beğeni toplayan ve 36 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda 5 gol ve 17 asistlik bir performansla dikkatleri üzerine çekmişti.



2

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giymesinin ardından kulübü İngiliz ekibi Sunderland'e geri dönen Hollandalı futbolcu Jeremain Lens, sonrasında ise 2017-2018 sezonunda ilk olarak 1.5 milyon euro kiralama ücreti ve sonrasında ise 4 milyon euro bonservis ücreti ile birlikte Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a transfer olmuştu.



3

Beşiktaş'ta forma giymeye başladığı dönemden itibaren bir türlü istenen performansı sergileyemeyerek beklentilerin altında kalan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens, taraftarların çok yoğun bir tepkisiyle karşı karşıya kalmıştı.



4

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın göreve gelmesiyle birlikte kadroda düşünülmemesi nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakılan Jeremain Lens, takım bulması istenmesine rağmen bir türlü kendisi için gelen teklifleri kabul etmemiş ve takımdan ayrılmamıştı.



5

Siyah beyazlılarda 102 karşılaşmada süre alan Jeremain Lens, bu karşılaşmalarda 12 gol ve 20 asistlik bir katkı sağlamıştı.



6

Beşiktaş yönetimi uzunca süredir büyük bir problem haline gelen Jeremain Lens için menajeri aracılığı ile gerçekleştirdiği görüşmeler sonrasında sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi konusunda anlaşma sağladı.



7

Jeremain Lens'in sözleşmesinin feshedilmesi konusundaki anlaşmanın kısa bir süre içerisinde Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılacağı öğrenildi.



8

Ayrıca Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'in Beşiktaş ile olan sözleşmesini feshetmesinin ardından ise Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Fatih Karagümrük ile bir kez daha anlaşma sağlayacağı ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR