14.10.2021-15:41 (Son Güncelleme:16.10.2021-19:03)


1

Eski Fenerbahçeli Gökhan Emreciksin çok sürpriz bir transfere imza attı. Futbolcu, BAL'da mücadele eden 1936 Bismilspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de forma giyen ve kendisine geleceğin yıldızı diye bakılan Gökhan Emreciksin ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de forma giydiği dönemlerde ses getiren futbolcu Gökhan Emreciksin, şimdilerde çok sürpriz bir transfere imza attı.



3

Diyarbakır ekibi 1936 Bismilspor, bir zamanlar Süper Lig devi Fenerbahçe'nin formasını terleten Gökhan Emreciksin'i transfer ettiğini resmen duyurdu. Eski Fenerbahçeli Gökhan Emreciksin'in transfer olduğu 1936 Bismilspor, Diyarbakır BAL liginde mücadele veriyor.



4

37 yaşındaki tecrübeli sağ kanat Gökhan Emreciksin'in çok hareketli bir kariyeri var. Gökhan Emreciksin, kariyerinde pek çok takımın formasını sırtına geçirdi. Bu takımlar; Bandırmaspor, Boluspor, Ankaragücü, Fenerbahçe, Kayserispor, Manisaspor, Elazığspor, Göztepe , Boluspor, Kartalspor, Tarsus İdmanyurdu, Cizrespor, Tekirdağspor, Kütahyaspor, Doğancı Spor Kulübü, Siirt İl Özel İdaresi, Lapta TBSK, Akıncılar GSK, İstanbul Siirtgücü, Alaşehir Belediyesi ve İzmirspor olarak kariyerinde yer almakta.



5

Şimdilerde 37 yaşında olan Gökhan Emreciksin'den Türk futbolu çok şey bekliyordu. Gökhan Emreciksin özellikle genç yaşında gösterdiği performansla Ankaragücü'nden Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun çok şey beklediği futbolcu, gösterdiği etkisiz performansla beklentilerin çok altında kaldı.



6

Ayrıca futbolcu tam olarak hiçbir takımda form tutturamadı. Futbolcu transfer olduğu takımlarda form tutturamazken, kariyerinde çok sayıda takımın da formasını sırtına geçirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR