21.10.2021-10:28 (Son Güncelleme:21.10.2021-10:48)


1

Süper Lig'de son haftalarda istediği sonuçları almakta zorlanan siyah beyazlılar, Avrupa'da da oldukça kötü bir performans sergiliyor. Beşiktaş, istatistikleri ile Avrupa'da son sıralarda yer alıyor.



2

Şampiyonlar Ligi'nde son olarak Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'a 4-1 mağlup olan Beşiktaş, Avrupa'da oldukça kötü günler geçiriyor. Siyah beyazlılar, ligde son olarak Başakşehir karşısında 3-2'lik bir mağlubiyet almıştı. Bu mağlubiyetin ardından Sergen Yalçın'ın öğrencileri Avrupa'daki Sporting Lizbon maçından da çok ciddi bir yara aldı.



3

Kötü günler geçiren siyah beyazlılarda çok olumsuz istatistikler de gün yüzüne çıktı.



4

Siyah beyazlılar, Avrupa kupalarındaki son 12 karşılaşmasında bir sefer kazanmasını bildi. Söz konusu karşılaşmalarda sadece 2019-2020'de Sloven Bratislava'yı İstanbul'da mağlup etmeyi başaran siyah beyazlı takım, 10 karşılaşmada ise rakiplerine yenilmekten kendisini kurtaramadı. Beşiktaş, son 12 karşılaşmadan sadece birini ise beraberlikle tamamlama başarısı gösterdi.



5

Siyah beyazlılar, son 12 karşılaşmada kötü bir hücum performansı sergiledi. Beşiktaş söz konusu olan 12 karşılaşmada rakip fileleri 10 kez havalandırabildi. Beşiktaş'ın gol ortalaması ise 0.8'de kaldı. Bu 12 karşılaşmada kalesinde 28 gol gören siyah beyazlılar, bu anlamda 2.3 ile kötü bir savunma yaptı. Beşiktaş istatistikleri ile Avrupa'da bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde son sıralarda yer alan takımlardan birisi olarak göze çarpıyor.



6

Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği kötü performans gerek Beşiktaş takımını gerek Beşiktaşlı taraftarları oldukça düşündürüyor. Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının şu ana kadar Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performanstan dolayı büyük hayal kırıklığına uğradılar. Sergen Yalçın'ın diğer maçlarda göstereceği performans büyük merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR